Slik starter du en liten juicevirksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Helse og velvære har blitt høy profilemner de siste årene, med sunn mat og naturlige matvarer som fører til optimal helse. Hvis du noen gang har drømt om å åpne din egen småbedrift og er en fortaler for den nye helsebevegelsen, kan en liten juicevirksomhet være den perfekte muligheten for deg.

Elementer du trenger

  • Ledig butikkfront

  • Profesjonelt konsulentfirma

  • Kommersiell juice utstyr

  • Frukt, grønnsaker, urter, etc.

  • Bord og stoler

  • Pynt

Lær så mye du kan om juicebarindustrien. Bli kjent med ulike typer juice som tilbys av både ledende juicefirmaer og små, lokalt eide juicebarer.

Lær om alle de helsemessige fordelene som er forbundet med hver ingrediens i de ledende juicedrikkene. Bli kjent med styrken til hver enkelt ingrediens og hvordan de kan kombineres for å produsere en superdrikk som vil være til nytte for menneskekroppen.

Spill med forskjellige smaken kombinasjoner og prøv å komme opp med dine egne individuelle ideer for unike juice drinker. Les gjennom kokebøker, bla gjennom oppskrifter og få en følelse for hvilke smaker utfyller hverandre.

Vurder å ansette et profesjonelt konsulentfirma for å hjelpe deg gjennom forretningsendringen. Sammen med konsulentfirmaet utvikler du et forretningskonsept for juicebaren som passer dine ideer. Velg en helt naturlig juicebar med bare organiske ingredienser, en juicebar som også serverer lette måltider og snacks, en avslappet atmosfære med små bord og stoler og Wi-Fi-service, og så videre.

Ta kontakt med din lokale helseavdeling for å finne ut om regler og retningslinjer for en juicebar. Forespør om behovet for et kommersielt matlisens og få en om nødvendig.

Bestem deg på riktig sted, hold konseptet ditt i tankene. Velg et sted som tiltrekker seg hyppig trafikk i en demografisk som tiltrekker seg juicedrikkende, helsebevisste mennesker. Tenk på et travelt kjøpesenter eller kjøpesenter med høy trafikk som folk passerer på vei til og fra jobb.

Besøk finansinstitusjoner som spesialiserer seg på små bedrifter for å sikre et forretningslån, om nødvendig. Presentere dem med forretningsplanen du utviklet med konsulentfirmaet.

Velg leverandørene du vil bruke for å bestille både juiceutstyr og matvarer. Sammenlign priser hos ledende leverandører og små, lokale leverandører som kan tilby mer konkurransedyktige priser.

Ordne å ha levert utstyr, og sikte på at det kommer 4 til 6 uker før åpningen. Plasser mat ordrer som sikrer tidlig morgen daglig levering datoer for å opprettholde friskhet.

Plasser en hjelpevennlig annonse i lokal avis, på online jobbbrett og i vinduet på juicebaren. Lei medarbeiderne og legg dem til de ansatte treningsklassene for å gjøre dem kjent med juicebaren, utstyret, menyen og den grunnleggende ansattes oppførsel.

Hold en treningsøkt for å lære dine ansatte hvordan du skal gjøre de forskjellige juiceene på menyen riktig. Pass på at hver ansatt forstår viktigheten av å konsekvent tilby en drink som er gjort nøyaktig det samme og smaker det samme hver gang.

Legg til de siste dekorative detaljene i ditt etablissement. Mal, legg bilder og sett opp bord og stoler.

Hold en myk åpning der du inviterer familie og venner, forretningsforbindelser og medarbeiderfamilier. Pass rundt prøver av juice smaker til alle som går og spør om tilbakemelding.

Ha en grand åpning, viser et skilt utenfor bygningen. Tilbyr gratis prøver, kuponger og gjennomføre kundeundersøkelser.