Hvordan dekorere en skjønnhetssalong

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan dekorere en skjønnhetssalong. Med folk fra alle klasser og inntektsnivå som i stadig større grad behandler seg til spabehandlinger, mani-pedis og dyre hårklipp, må salongeiere sette sin virksomhet bortsett fra konkurransen. Selv om oppskalere salonger er alle raseri, trenger du ikke å bruke en formue for å dekorere skjønnhetssalongen din til suksess. Snarere må du nøye velge møbler og dekorative elementer som maksimerer klientens komfort, fremme avslapping og kan stå opp til testen av tiden.

Velg et sammenhengende salongtema eller stil som gjenspeiler tjenestene du tilbyr, og utfyller kundens smak. Hvis du serverer landlige klienter, kan du velge en hjemmekoselig følelse, men hvis klientellet består i stor grad av urbane fagfolk, kan en elegant og moderne innredning være mer hensiktsmessig. Dekorer med farger, møbler og tilbehør i samsvar med meldingen du vil formidle.

Kjøp salongmøbler som er funksjonelle og fasjonable. I tillegg til salongstoler og arbeidsstasjoner trenger du komfortable møblert møbler og hyller og skjermer til detaljhandel. Skinnseter og bord og hyller laget av glass og metall er ideelle for en salong fordi de er relativt slitesterke og enkle å vedlikeholde.

Kjøp riktig belysning. Salonbelysning må være lys nok til å belyse stylister og andre medarbeiders arbeidsområder, men må også skape et avslappende miljø. Mens fluorescerende lys er et populært skjønnhetssalongvalg, har de en tendens til å være unflattering og er spesielt lyse. For å berolige klienter, plasser dekorative veggsconces og gulvlamper der det er mulig, og stole på naturlig lys i arbeidsområder, hvis du kan.

Invester i høy kvalitet, dekorative speil. Når salongklienter sjekker ut arbeidet ditt, vil du ha et vakkert speil for å reflektere deres nye utseende. Ditch non-descript, institusjonelle speil til fordel for metall og tre innrammede varianter.

Dekk veggene. Mens de fleste salonger dekorere med fotografier av modeller som har høye frisyrer, kan dette ikke være den beste tilnærmingen. Lagre bildene for stilbøkene og pryder salongmuren med beroligende kunst eller beroligende naturbilder.

Ta med utendørs innendørs. Selv om et Zen-salontema ikke passer til klientellet, legger du til elementer av naturen for å berolige dine kunder og ansatte. Levende planter forbedrer skjønnheten og forbedrer luftkvaliteten og vannfunksjonene er nydelige å se på og skape avslappende lyder.

Tips

  • Hvis du mangler budsjettet for nye høye kvalitetssalongstoler og utstyr, bør du vurdere å kjøpe oppussede gjenstander. Dette er en fin måte å spare mye penger på uten at kundene dine vet forskjellen.