Hvordan starte en Crime Scene Cleanup Company

Anonim

Hvordan starte en Crime Scene Cleanup Company. Når en voldelig forbrytelse eller selvmord finner sted, kan scenen som er etterlatt, ha behov for omfattende dekontaminering. Rengjøring av en forbrytelsesscene blir overlatt til eieren av huset eller bygningen. Ikke bare ville rengjøring være følelsesmessig vanskelig, folk flest har ikke kunnskap for å rense blodbårne patogener og dekontaminere en forbrytelsesscene. Det er her en renhetsrengjør kommer inn. Les videre for å lære mer.

Lær hva kriminalitetsrensere gjør. Snakk med kriminalrengjøringsmiljøer for å lære situasjoner de kan håndtere og det fysiske arbeidet som er involvert. Crime scene rengjøringsmidler vil håndtere etterkjøp av nedbrytte kropper, methamphetamine laboratorier, voldelige forbrytelser og selvmord. Arbeidet er ikke for personer med svak mage.

Få de nødvendige lisensene og tillatelsene. Kroppsvev, væsker og blod igjen etter en forbrytelsesscene betraktes som biohazards og krever spesielle tillatelser til transport. En forretningslisens er også nødvendig.

Kjøpe nødvendig utstyr. En ozon maskin vil være nødvendig for å fjerne lukt. Enzymløsningsmiddel som hjelper til med å drepe virus sammen med desinfeksjonsmidler i sykehusets styrke, vil bli brukt til å rydde en forbrytelsesscene. I tillegg vil støvsugere, mopper og verneutstyr til personell være nødvendig.

Togpersonell. Det er mye mer å rengjøre en kriminalitet enn å kaste opp. Personalet trenger å lære å håndtere kroppsvæsker trygt og avhende dem riktig. Arbeids- og helsedirektoratet har mer informasjon om å behandle blodbårne patogener på en sikker måte. Hepatitt B kan overføres gjennom blod. Pass på at ansatte tilbys hepatitt B-vaksinen for å hindre at sykdommen blir kontraherende.

Lag forretningskontakter. Crime scene bedrifter vanligvis ikke annonsere på radio og tv som andre bedrifter. Bli kjent med politifolk og paramedikere i samfunnet ditt. De kan gi henvisninger til ofre kjære etter behov. Møt med morticians å forlate informasjon om din bedrift.

Sett opp et nettsted. Et nettsted er et utmerket markedsføringsverktøy for en kriminalomsorgsrengjøringsvirksomhet. Ta før og etter bilder for å vise omfanget av arbeidet som er fullført. Inkluder informasjon om forsikringsdekning. Mange familiemedlemmer til ofre kan ikke være oppmerksomme på huseiere forsikringspolicyer kan dekke opprydding av kriminalitet.

Se etter tegn på posttraumatisk stress hos ansatte. Selv den tøffeste personen kan ha problemer med å håndtere horrible kriminalitet scener hver dag. Tegn inkluderer, søvnløshet, depresjon agitasjon og uttak fra aktiviteter.

Anbefalt