Krav til å åpne et eiendomsforvaltningsselskap

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Eiendomsinvestorer benytter hjelp av eiendomsforvaltningsselskaper for å overvåke de økonomiske aspektene som er involvert i forvaltningen av investeringseiendommer. Eiendomsforvaltningsselskaper etablerer leieinnsamlingssystemer, forhandler leiekontrakter med leietakere og sikrer at investeringseiendommene oppfyller helse-, sikkerhets- og bygningskodeks. I hovedsak arbeider eiendomsforvaltningsselskaper på vegne av eiere. Starte et eiendomsforvaltning involverer etablering av forretningsforbindelser med eiere av investeringseiendommer og overholder statlige og føderale krav for å starte virksomheten.

lisenser

Et eiendomsforvaltningsselskap er pålagt å opprettholde et meglerlisens i den staten hvor den planlegger å drive virksomhet. Meklerens lisens gjør det mulig for eiendomsforvaltningsselskapet å liste eiendommer til leie og forhandle leieavtaler. Kravene til å skaffe meglerlisens er etablert av statene, som typisk inkluderer å bestå eksamen og ha en viss erfaring med å selge eiendomsmegling. I tillegg til å ha et meglerbrev må eieren av et eiendomsforvaltningsselskap skaffe seg andre forretningslisenser som kreves av hennes lokale fylke og stat. Også hver stat opprettholder sine egne krav i forhold til hvilken type statslisens som er nødvendig for å drive et eiendomsforvaltningsselskap.

Forretningsstruktur

Fastsettelse av en forretningsstruktur er en viktig beslutning involvert i å starte enhver type virksomhet. Sole proprietorships er vanligvis etablert av enkelt bedriftseiere med den hensikt å jobbe som selvstendig næringsdrivende. For eksempel kan en eneeier med meglerlisens etablere et eiendomsforvaltningsselskap og jobbe som eiendomsforvalter for eiendomsbesittere. Andre former for forretningsstrukturer inkluderer partnerskap, aksjeselskaper eller LLCs og selskaper.

Lovlige krav

Det er lovlige krav involvert for å etablere hver type virksomhet, for eksempel forretningsregistreringskrav med statens og skattemessige hensyn. Bedriftspartnerskap og -korporasjoner er vanligvis pålagt å oppnå et føderalt arbeidsgiveridentifikasjonsnummer, eller EIN, med Internal Revenue Service; Dette er et krav for selskaper som har ansatte. Også, uansett hvilken type forretningsstruktur, må selskapet operere under sitt juridiske navn eller registrere et fiktivt navn eller "gjøre forretninger som" navn med statssekretæren.

Klient / Eierforhold

Eiendomsforvaltningsselskaper skaffer seg virksomhet fra å utvikle forretningsforbindelser med eiere. Eiendomsforvaltere kan ikke administrere eiendom uten å arbeide på vegne av eiere. I hovedsak er en stor bekymring involvert i å åpne et eiendomsforvaltning selskap å utvikle og utvide firmaets kundebase. På den annen side investerer eiendomsforvaltningsselskaper noen ganger og administrerer egne eiendommer. Eiendomsforvaltere håndterer direkte med eiere, og eiendomsforvalterne er ansvarlige for å forvalte eiendommer under veiledning av eiere. Derfor må eiendomsforvalteren eller eiendomsforetaket ha en forståelse av målene og målene til eiere.