Canon skriver blekkpatroner Vs. HP skriver blekkpatroner

Innholdsfortegnelse:

Anonim

HP og Canon er velkjente merker som leverer kvalitetsprodukter. Selv om de begge tilbyr blekkpatroner, varierer hver sin design og stil på måter som kan få forbrukerne til å velge den ene over den andre, avhengig av forbrukerpreferansen.

Engangshodet

HP-blekkpatroner har vanligvis engangshodetype der skriverhodet er integrert i blekkpatronen. Når en farge på blekk er blitt brukt, må du bytte ut hele blekkpatronen, selv om de andre farger ikke har blitt brukt opp, så vel som hele skrivehodet.

Fast hode

Canon blekkpatroner har vanligvis den faste hodetypen der skrivehodet er integrert i skriveren. I motsetning til engangs blekkpatronens engangshode kan fargen på blekkskiftet erstattes individuelt. Hvis skriverhodet er skadet, må du imidlertid kjøpe en helt ny skriver.

Pris

HP blekkpatroner er generelt dyrere enn Canon blekkpatroner. Ved Best Buy, prisen på HP multi-fargede blekkskriverpatroner spenner fra $ 18,99 til $ 42,99, mens Canon multi-fargede blekkskriverpatroner varierer fra $ 20,99 til $ 35,99.

Effektivitet

Til tross for den høyere prisen hevder HP at skriverne bruker mindre blekk enn Canon-skrivere. "Canon-skriverne testet brukte nesten dobbelt så mye blekk som de sammenlignbare HP-skriverne som ble testet for å skrive ut det samme antallet sider." Derfor hevder HP at skrivere med individuelle blekkpatroner for hver farge ikke er mer effektive enn skrivere med trefargerpatroner. Jo høyere mengde blekk som brukes til Canon-skrivere, skyldes hovedsakelig systemvedlikehold og kassettendringer.

Påfyll og resirkulere

Både HP og Canon forsøker å gjøre blekkpatronene miljøvennlige. De gir forbrukerne muligheten til å returnere blekkpatronene til gjenvinning. I tillegg har noen elektronikk butikker og supermarkeder skuffer tilgjengelig for brukte blekkpatroner. Butikker som selger kontorrekvisita, kan påfylle HP og Canon blekkpatroner, men noen ganger med redusert blekkkvalitet.