Hva er en entreprenørens affidavit?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Entreprenørens erklæring er en betalingsoppgave, men det er også et juridisk dokument som er nødvendig for innlevering av en lien mot eiendommen dersom de ikke er betalt. Fordi det fungerer som begge, og fordi entreprenøren ikke kan søke en lien uten en, krever stater visse opplysninger i bekreftelsen. Dette kan variere fra stat til stat, noe som gjør entreprenørens affidavit et komplekst problem innen bygg og kontraktsrett.

The Affidavit

Entreprenører jobber i kontrakt, noe som betyr at de mottar betalinger på ulike stadier av jobben, og kan ikke motta hoveddelen av betalingen til jobben er ferdig. Når de jobber, må de kanskje betale for materialer og underleverandørarbeid, og de stoler på kontrakten de har inngått for å sikre at de skal betales. Entreprenørens erklæring er en redegjørelse for hvor mye som skal skje og av hvilke årsaker.

Liens og vedtekter

Hvis bygningseieren ikke betaler dem, har entreprenøren rett til å sende inn en lien mot eiendommen. For å gjøre det må entreprenørens påtegning overholde statlig lov og vedtekter. Manglende overholdelse kan bety at entreprenøren mister sin rett til å sende en lien. Bekreftelsen må følge en fast form og presentere informasjon, og entreprenøren må presentere den til bygningen eieren innen en viss tid; Hver stat har imidlertid forskjellige vedtekter.

Bekreftelser inkluderer

Det er noen generelle egenskaper av hva en affidavit bør inkludere. Vanligvis må entreprenøren eller deres agent - som må ha personlig kjennskap til fakta - signere og sverge på bekreftelsen, og de må ha den notert. Det må inneholde en liste over entreprenørens utgifter, notater om hvilke entreprenør har betalt og som fortsatt er utestående, og for hvilke beløp.

Direkte og indirekte kontrakter

I tillegg til de forskjellige prosedyrene som kreves av statlig lov, er det også forskjellige prosedyrer avhengig av om entreprenøren hadde en direkte kontrakt med byggherren eller eieren, eller hvis de jobbet som underentreprenør, arbeidstaker eller materialleverandør. Disse underentreprenørene kan også ha rett til å få lov til å skaffe seg eiendommen, selv om det avhenger av kontraktens art, beløpet og de enkelte vedtektene til staten der de jobber. Hvis entreprenøren er ansatt for arbeid på offentlige arbeider, kan de også utgjøre en bekreftelse som krav om frigjøring av tilbakeholdt midler.