Den beste og verste praksis på arbeidsplassen

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å skape en arbeidsplass som er trygg, produktiv og behagelig krever en maksimering av god praksis og minimering av dårlig praksis. En virksomhet som trener sine ansatte til å jobbe sammen på dette grunnlag, kan kontinuerlig forbedre kvaliteten på både arbeidsplassen og produktet. God moral og en felles villighet til å forbedre er nødvendig for at denne prosessen skal lykkes.

Beste praksis: Kommunikasjon

En funksjonell arbeidsplass har behov for kommunikasjonskanaler som stadig er i bruk mellom kollegaer, mellom ledelse og ansatte og mellom virksomheten og kundene. Manglende kommunikasjon fører til unødvendig replikering av arbeid, unødvendige feil og ineffektiv funksjon. Arbeidere som er dyktige på kommunikasjon vet hva som må deles og hva som ikke gjør det. De formidler all nødvendig informasjon mens de avstår fra å fylle folks ører med irrelevante detaljer. Når hver medarbeider i en bedrift har den informasjonen hun trenger for å gjøre jobben sin, fordeler hele virksomheten.

Beste praksis: Sikkerhet

Gode ​​sikkerhetsvaner er stresset på de fleste arbeidsplasser, og med god grunn. Manglende sikkerhetsretningslinjer kan føre til slurvet arbeid, sykdom, skade og til og med død. Arbeidsplasser med potensielt farlig maskiner krever strenge regler som krever bruk av sikkerhetsutstyr som ørevern, vernebriller og åndedrettsvern. Kjøretøy gir enda større farer, og må brukes med sikkerhet for det meste. Selv på arbeidsplasser der sikkerhetsfarer ikke er tydelige, for eksempel kontorer, kan dårlige sikkerhetspraksis føre til problemer som gjentatte bevegelsesskader eller øynestrøm. Skader og problemer er i stor grad unngås med riktig oppmerksomhet til og håndheving av sikkerhetsforskrifter.

Verste praksis: Backbiting

Å si ubehagelige ting om kollegaer bak ryggen undergraver stabs moral, skaper rivalisering mellom kollegaer og skader generelt karrieren på en arbeidsplass. Selv profesjonelle og modne ansatte har ofte problemer med andre mennesker, men de er klar nok til å beholde sine destruktive kommentarer til seg selv, eller i det minste å dele dem med sine ektefeller hjemme og ikke med kolleger. Konstruktiv kritikk er noen ganger nødvendig, men bør presenteres på en konstruktiv måte for den involverte personen, ikke til noen andre som en form for sladder.

Verste praksis: Skjære hjørner

I en næringsverden som alltid søker å øke fortjenesten, er hjørneutskæring en konstant fristelse. Ved å barbere litt av kvalitet her og der, ser noen produsenter potensialet for å komme videre. Faktisk kan kutte hjørner føre til redusert produktkvalitet, langsiktig tap av kundeloyalitet og potensielt redusert sikkerhet på arbeidsplassen. Når et selskap begynner å redusere sine standarder eller kvalitet, er det fristet til å fortsette på denne glatte skråningen, og over tid finner man seg med et dårligere produkt og en demoralisert arbeidsstyrke. Opprettholde høy kvalitet og beholdende kunder er ofte en langt mer effektiv rute til suksess.