Hvordan øke minus for fortjeneste

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mink har lenge vært en av de mest ønskede pelsdyrene i landet. Ligner genetisk på vev og badger, den sjokoladefargede pels av mink er svært ønskelig og ettertraktet. Det er få store gårder i USA, da å ta vare på mink er vanligvis en liten skremmende operasjon. Gjennom riktig forberedelse kan selv små investorer starte egen virksomhet som øker mink.

Elementer du trenger

  • Gårdshus

  • Minkoppdrett, oppdrett og salgslisenser

  • Penner for å holde mink i det inkluderer hekker for ung

  • Fôr, vann og melkemasse

  • Fraktbeholdere

Velg en passende gårdssted og få alle nødvendige lisenser. Noen steder klassifiserer dette som oppdrett, andre som pelsfangst. Kontakt en advokat for ytterligere råd. Den beste beliggenheten vil ha rikelig med viltspill som du kan jakte på kjøtt å mate mink.

Bygg pennene til mink. Det er generelt nyttig å besøke en annen mink gård for å lære riktig penn bygg og stiler for mink. Til slutt er bare noe av det statiske når det gjelder design; mange av funksjonene er basert på preferanse. Sørg for å konstruere nok penner for å beholde all mink som du vil ha i løpet av en sesong.

Lag din mink senest innen slutten av høsten. Minkkompis på våren, og det er viktig at de er komfortable i hjemmet sitt, og du er komfortabel med dem før du prøver å avle dem. Segregere mink etter kjønn; kvinner kan leve sammen, men menn kan ikke. Av denne grunn kan du logisk ha mange flere kvinner enn menn.

Lagerfôr og vann tilstrekkelig. Mink spiser kjøtt, så å velge en gårdssted hvor du kan jakte mat til dem er en usedvanlig enkel og billig metode, hvis du har tid og lisenser. Kvinner med unge skal drikke melk, så sørg for at dette også er fylt av våren.

Plasser en mann og en kvinne av samme alder sammen for å feire begynnelsen i mars. Sett aldri flere kvinner med en mann eller omvendt. De vil kjempe over hverandre, og å miste dyr taper penger. Omtrent 42 dager senere blir kittene født. Hunnene kan fortsatt fortsette å leve sammen, selv med unge, så lenge det er tilstrekkelig hekkekasser.

Når kittene er vokst, kan du begynne å selge den gamle eller den unge mink, avhengig av din forretningsstil. Hvis du utvider, kan du ønske å holde mer mink enn du gir bort. Som alltid, sørg for at du har plass til å imøtekomme dem. Du kan selge mink for pels, selge dem som avlsmateriale, eller til og med pels dem selv hvis du vet hvordan. I alle tilfeller er det unike kjøpere med forskjellige etterspørsels- og forsyningskjeder. Bli kjent med disse ved å kontakte andre mink gårder som gjør det samme.

Tips

  • Mink raising er en internasjonal industri, så å åpne opp virksomheten din opp til verden er en fin måte å finne flere kunder på.

Advarsel

Behandle mink riktig, og sørg for at de er sunne og lykkelige. Du kan møte bøter eller fengsel tid for mishandling av dyr, enten de er husdyr eller ikke. Mink kan produsere lukt ligner skunks når skremt. Av denne grunn er det viktig å holde dyrene rolige og ikke håndtere dem for mye.

Anbefalt