Hvordan starte en asfaltbeleggvirksomhet

Anonim

Asfalt er laget av knust og grus, eller samlet, blandet med et bindemiddel. Dette materialet brukes til å bane veier over hele verden, og skape den svarte veibanen som vi er kjent med. De som ønsker å starte en asfaltbeleggsvirksomhet, må ikke bare bli kjent med belegningsprosessen, men må også lære det grunnleggende innen næringsliv, markedsføring og regnskap for å holde virksomheten borte. Med stor motivasjon og hardt arbeid kan du omdanne dine ferdigheter til en vellykket asfaltbeleggvirksomhet.

Få erfaring i belegningsindustrien. Hvis du aldri har jobbet i asfaltbeleggindustrien, finn en jobb som du kan jobbe i minst et år som vil utsette deg for den daglige driften av asfaltbelegg.

Rådfør deg med en advokat om å danne et selskap, LLC eller annen forretningsenhet. Felt som fortekking er for risikabelt å forlate dine personlige eiendeler på linjen. Ved å danne et selskap kan du beskytte ditt hjem og eiendeler dersom noe går galt med bedriften din.

Kjøpe eller leie utstyr. Du trenger en bane, ruller, miksemaskiner og grunnleggende sikkerhetsutstyr som kjegler og skilt for blokkering av veiene. Sjekk om du kan finne brukt utstyr først. Mange byggefirmaer går ikke forbi sitt første driftsår. Deres tap kan være din gevinst, i form av billig utstyr.

Finn en leverandør som kan gi deg konkurransedyktig pris på asfaltprodukter. Du trenger en kilde for aggregat og bindemiddel. Se etter rimelige betalingsbetingelser, praktiske steder og rettferdig prising når du velger en leverandør.

Bli forsikret. Alle byggefirmaer, spesielt de som jobber med offentlige veier, må være forsvarlig forsikret. Du må ha ansvarst dekning, arbeidsmannens kompensasjon og dekning for verktøy og utstyr for å komme i gang.

Leie og trene ansatte. Du trenger utstyrsoperatører, flaggmenn, estimatorer og prosjektledere. Vurder også å ansette en regnskapsfører for å håndtere skatter og lønn, med mindre du føler deg komfortabel med å utføre dette arbeidet selv.

Finn arbeid. Kontakt lokale generelle entreprenører og gi dem beskjed om din bedrift. Be om å bli plassert på deres budlister, slik at du kan by på fremtidig arbeid med dem. Se også på statens kontor for innkjøp for å se om budmuligheter direkte med staten.