Hva er garasjepolitikkforsikring?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bilforretninger, reparasjoner, bensinstasjoner og andre selskaper som arbeider med biler har spesielle forsikringsbehov som ikke er tilstrekkelig adressert av de generelle ansvarspolitikkene som er tilgjengelige for de fleste kommersielle kunder. Av den grunn har forsikringsbransjen utviklet en type dekning som kalles "garasjonsforsikring." Når de er parret med et beslektet produkt, "garasjepersonell dekning", tilbyr disse retningslinjene autobeskyttelse full beskyttelse.

Kommersiell allmennansvar

De fleste bedrifter trenger forsikringsdekning som vil beskytte dem dersom de finner ansvar, eller anklages for retten for å være ansvarlig, for skade eller økonomisk skade for noen. En kunde kan reise og falle på stedet, eller et defekt produkt kan skade noen eller brenne et hus, eller en konkurrent kan saksøke over angivelig falsk reklame. Virksomheten din kan kjøpe retningslinjer for å dekke de tilfellene der eksponeringen er størst, eller du kan få en kommersiell generell forpliktelse, eller CGL, policy som fungerer som en slags dekning for alle tilfeller av mulig ansvar - unntatt hvor spesifikt utelukket.

Automatisk dekning

CGL-retningslinjene dekker imidlertid ikke ansvar knyttet til kjøretøy som eies eller drives av en bedrift. Hvis en kunde bryter benet i butikken din, vil CGL dekke det. Men hvis din leveringsvogn kjører over noen på gaten og bryter beinet, vil CGL ikke dekke det. For å få ansvarsdekning for bedriftens kjøretøy, trenger du en forretningsautomatikkpolicy. Men disse retningslinjene er rettet mot selskaper for hvem bilbruk er tilfeldig. De kan ha grenser og unntak som gjør dem uholdbare for bedrifter, som bilforhandlere, som har enorme bilflåter som regelmessig drives av ikke-ansatte.

Garasjeansvar

Garasjeansvarsforsikring er et spesialisert produkt for autofokuserte bedrifter som kombinerer generell ansvarsbeskyttelse av en CGL-policy med forretningsautomatisk dekning, eliminere områder av overlapping. Garasjepolitikk er utformet for å være fleksibel for å møte behovene til de enkelte bedriftene - for eksempel kan et selskap legge til dekning for lånekøretøy drevet av kunder hvis egne biler repareres eller for personlige kjøretøy som brukes til bedriftsvirksomhet.

Garage Keepers

Garasjiansvarsforsikring har en stor utestenging: Det dekker ikke fysisk skade på kundenes biler igjen i din omsorg, for eksempel for service, reparasjon eller lagring. For eksempel, hvis en av dine ansatte prøver å kjøre en kundes bil for å forsikre seg om at en reparasjon har fungert og han krasjer den inn i et annet kjøretøy, vil garantibeskyttelsespolitikken dekke ditt ansvar for skade på den andre bilen, men ikke kundens. For dekning av skade på kunders kjøretøy, trenger du en egen policy som kalles garasjepersonellforsikring.

Kombinasjon

De fleste kommersielle forsikringsselskaper kan selge deg både en garasjepolitikk og en garasjepolitikk. De kan komme sammen som en pakkeavtale, men de vil være separate og forskjellige retningslinjer.