Hvordan få Business Credit Cards

Anonim

Å skaffe virksomheten kredittkort kan være vanskelig og stressende hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne. Husk at søknadsprosessen for virksomheten kredittkort er svært lik søknadsprosessen for personlige kredittkort. Hovedforskjellen er at i stedet for en personlig kredittrapport blir gjort, gjøres flere kredittrapporter. Kredittkortselskapet må se på bedriftseierens kreditthistorie, kreditthistorikken til alle bedriftsmedlemmer som skal bruke kortet og virksomhetens økonomiske opplysninger.

Forskning og sammenlign de ulike typer bedriftskredittkort på nettsteder som Creditor Web. Dette nettstedet sammenligner flere forskjellige kort ved å oppgi APR, avgifter og belønninger.

Sjekk krav og begrensninger for å sikre at du kvalifiserer. De fleste kredittkortselskaper krever at du er eier av virksomheten, og at du ikke har hatt krenkelser, for eksempel konkurs, i din personlige historie. Informasjon om krav eller begrensninger vil være tydelig merket på søknadsskjemaet.

Bestem om du vil ha ekstra kort til andre medlemmer av din bedrift. Hvis så er tilfelle, ta med hver persons navn, personnummer og mors pikenavn på søknadsskjemaet ditt. Vanligvis er bare ett søknadsskjema nødvendig.

Søk om kortet. Du kan gjøre dette ved å ringe selskapet og be om at et skjema skal sendes til deg eller ved å gå til selskapets nettside og fylle ut en online søknad. En online søknad vil bli mottatt mye raskere enn en som er sendt.

Vent til kortene dine kommer inn i posten. Det kan ta flere uker eller lenger. Sjekk med det bestemte kredittkortselskapet for et tidsramme.

Når du mottar kortene dine, følg aktiveringsanvisningene ved å ringe det medfølgende nummeret. Tallet skrives vanligvis på et klistremerke og sitter fast på kortet. Når du er aktivert, kan du begynne å kjøpe varer for din virksomhet.

Anbefalt