Slik starter du en Fiber Mini Mill Business

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et fiberminnehus, som er en mindre versjon av en industrimølle, behandler en rekke fibre for lokale eller regionale bønder som ønsker å konvertere fleece til garn eller vilt. Via en prosess med vasking, karding, separering, tørking og spinning, produserer mini-fabrikker kvalitetsmateriale som kan brukes til å lage tepper, klær, garn og tepper. Mange mølleeiere øker også sine egne dyr og behandler og selger egen fleece.

Besøk en fiberminne i ditt område, helst en som bygger og selger fabrikkproduksjonsutstyr. Ikke bare vil du få en ide om konverteringsprosessen og innkjøpene for å drive en mini-mølle, men du kan vurdere ytelsen til maskinene og få opplæring, hvis du velger å kjøpe.

Forskning alpacas, lamaer og sauer, for å inkludere deres temperament, omsorg og plass krav, kvalitet og type fleece og mengden og prisen gitt fra hver, hvis du har tenkt å ha din egen gård.

Flytt inn i en gammel mølle eller finn egnet, ordentlig zoned land hvor du skal bygge min minikk. Hvis du har tenkt å kjøpe en flokk, må du sørge for at du har nok land. Hvis du bygger din mølle, må du sørge for å ansette en lisensiert entreprenør kjent med å bygge møller og oppdrettsregler i ditt område. Hvis du går inn i en gammel mølle, må du kontrollere at alt utstyr som er inne i driftstilstanden, eller at det vil fungere sammen med noe nytt utstyr som er kjøpt til minikvaren.

Kjøpe det riktige utstyret til tekstilbehandlingsbehov og hastigheten der du skal behandle dem. Du kan trenge en tumbler, en separator, en transportør, skureutstyr, en carder, en felter, en dampbåt, tørkeholdere, en spinner og kjemikalier. Hvis du åpner et butikkvindu for å selge produktene dine, kjøper hyller, skjermer, kontanter og en selgerkonto. Kjøp farge, emballasje og propan for å varme vannet ditt. Eller implementer et varmtvannssystem for varmtvann for å vaske eller skure.

Kjøp en nettside for tekstilfabrikken din. Detaljer dine minimumsviktskrav, tidspunkt for ferdigstillelse, forberedelse og sorteringskrav, priser og vaskeinstruksjoner.

Tips

  • Som alpaca bonde kan du være berettiget til skatteincitamenter.