Arbeidsrelaterte aktiviteter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Aktiviteter for å forbedre ansattes relasjoner kan gjøre en stor forskjell i enhver bedrift, spesielt hvis den virksomheten opplever arbeidsproblemer og dårlig kommunikasjon mellom ledelse og arbeidstakere. Kreative aktiviteter som viser ansatte at deres arbeidsgivere bryr seg om hva de synes og hvor glade de er på jobben, kan bidra til å skape et gjensidig støttemessig arbeidsmiljø.

brainstorming

I for mange bedrifter blir policybeslutninger gjort av ledelsen, og deretter presentert for ansatte som en ferdig avtale. Forbedre dine ansattes relasjoner, og eventuelt dine politiske beslutninger, ved å inkludere ansatte i beslutningsprosessen. Ansatte er de på frontlinjen i enhver bedrift, og de vet, ofte bedre enn ledelsen, hva som skjer på bakken. Brainstorming sessjoner der alle ansatte er fri til å uttrykke sine meninger, bekymringer og ideer, vil ofte gi overraskende og nyttige resultater.

Årlig Picnic

Tilbringe tid med dine medarbeidere utenfor arbeidet gir en annen opplevelse. Bedrifter som arrangerer årlige piknik for alle sine ansatte gir alle en sjanse til å sosialisere uten å være bekymret for å være produktiv og møte hverandres familier. Bli kjent med dine kollegaer som folk kan hjelpe deg med å jobbe mer effektivt med dem i arbeidstiden. Hvis noen går gjennom en vanskelig tid hjemme, vil andre på jobben være mer sympatiske for dem hvis de vet om det. Arbeide med fremmede som du aldri får vite, fører til fremmedgjøring.

Rollebytter

Roll swaps er en morsom aktivitet som kan lære veldig verdifulle leksjoner. Hver måned eller to, tilbringer en morgen eller en ettermiddag med personer i virksomheten som gjør andres jobb. Denne aktiviteten må begrenses i situasjoner med sikkerhet eller kritisk produksjon, men i den grad det kan praktiseres, gir det ansatte en sjanse til å lære om hva deres medarbeidere gjør hver dag. Øvelsen er spesielt nyttig når arbeid og ledelse handler.

Individuelle møter

Å ha individuelle møter med ansatte er kanskje den beste måten for ledere og eiere å holde kontakten med erfaringene deres arbeidsstyrke har. Noen mennesker er sjenert på store møter, men vil uttrykke sine synspunkter ganske veltalende når de er i en en-mot-en samtale. Private møter gir ansatte mulighet til å uttrykke ideer for forbedring, bekymringer om kollegaer og klager om arbeidsgivere at de kanskje ikke er komfortable å uttrykke seg i en gruppe.

Anbefalt