Slik starter du en soppvirksomhet uten kontanter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du er interessert i å starte en virksomhet på siden, men mangler finansiering, kan en soppvirksomhet være den perfekte passformen fordi oppstartskostnadene for en soppbruksgård er minimal. Også, hvis du starter i liten skala, kan du gjøre det som en deltidsjobb.

Lær hvordan å vokse sopp

Før du begynner, utdann deg selv om hvordan du kan vokse sopp. Mange selskaper tilbyr kurs og seminarer om å dyrke disse soppene. Fungi for folket tilbyr for eksempel et ukes langt kurs hvert par måneder i Westfir, Oregon. Camping og losji er tilgjengelig. Hvis du ikke har tid eller penger til å ta kurs, er mange bøker om voksende sopp lett tilgjengelig. Og husk at østers sopp er det enkleste å vokse, så start med en østersavling.

Finn et rom

Først må du finne et voksende rom for sopp, og det trenger ikke å være stort. Fem hundre kvadratmeter er stort nok til å vokse rundt 12.000 pund sopp om året. Du trenger en plass der du kan kontrollere temperatur, fuktighet og lys. Du kan allerede ha en plass i hjemmet ditt som oppfyller disse kravene. Hvis du gjør det, men du er ikke sikker på om du kontrollerer forholdene, bør du vurdere å kjøpe en romvarmer, en luftfukter og en avfukter.

Kjøp materialer

De andre upfront kostnadene for en sopp-virksomhet er voksende medium og sporer. Renslighet er en av nøklene til å ha en vellykket sopp voksende virksomhet fordi mange ting kan potensielt forurene avlingen. Bruk pasteurisert halm som voksende medium. Deretter kjøpe sporer. Du kan kjøpe 100 plugger med ulike soppsporer for omtrent $ 20,00

finansiering

Fordi kostnadene er ganske lave for å starte denne typen virksomhet, bør det ikke være for vanskelig å hente oppstartspenger. Vurder å ta ut et lite lån, enten fra en bank, en kredittforening eller en online långiver. Du kan også lage et crowdfunding nettsted hvor du tilbyr kunder en viss mengde sopp regelmessig for $ 100 investering eller noe lignende. Vurder å låne penger fra familien, hvis det er et alternativ. Eller, hvis du eier et hjem med egenkapital, kan du ta ut et lite boliglån til å finansiere den nye virksomheten.

Selge sopp

Voksende østers sopp tar omtrent seks uker fra begynnelse til høsttid. Selg dem så fort du kan etter høst, så de er på sitt ferskeste. Sikre en messe på ditt lokale bøndermarked og selg dem der eller selg direkte til lokale restauranter eller dagligvarebutikker. Østers sopp selger for mellom $ 6 til $ 8 en pund engros. Så hvis ditt 500-fots mellomrom produserer 12.000 pund sopp, og du kan selge dem til $ 6 per kilo, kan du brutt $ 72 000 om et år.