Slik åpner du en musikkbutikk

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du har drømmer om å eie din egen musikkbutikk, men har blitt motløs på grunn av manglende oppstartsinformasjon, er du på rett sted. Å åpne en CD-butikk eller musikkbutikk er en fin måte å leve drømmen din og tjene penger på.

Elementer du trenger

  • Forretningslisens

  • Retail Storefront

  • Distribusjonskontrakt

Før du gjør noe, må du ha en butikk for å selge dine CDer fra. Å finne et sted for en CD-butikk kan være vanskelig, så det anbefales å søke hjelp fra en eiendomsmegler for å hjelpe deg med å finne eiendom. Eiendommen må være i et høyt trafikkområde fordi det meste av din opprinnelige virksomhet kommer fra walk-in trafikk.

Når du har sikret en eiendom gjennom kjøp eller leasing, må du sjekke lokale jurisdiksjoner for å finne ut hvilken type forretningslisens du trenger. Forretnings lisensiering registrerer deg med staten og lokale skattekontorer, slik at du kan operere.

Når du har en lisens til å drive virksomhet på din plassering, er det på tide å lagre butikken din med butikkutstyr. For en musikkbutikk, trenger du stativer og hyller for å vise CD-ene, et kasseapparat og detaljhandelsteller. Hvis du har ekstra kapital, anbefales det også å dekorere butikkene dine med musikkrelaterte memorabilia, for eksempel konsertplakater.

Når butikkfronten din er satt opp, må du kjøpe lager for å selge. Det er tusenvis av musikkdistribusjonsselskaper over hele USA; du må sikre en distribusjonskontrakt med en av dem. Distribusjonsfirmaer vil holde deg forsynt med CDer og hjelpe deg med å oppnå suksess. Se ressursene nedenfor for noen få musikkdistributører, men vær sikker på å shoppe for å finne det beste for deg.

Etter å ha sikret din musikkdistribusjonskontrakt, er du klar til å åpne for virksomheten. For å fremme interessen for den nye CD-butikken, legg inn en annonse i den lokale avisen som tilbyr en "grand opening" -spesial, for eksempel et rabattprogram eller en medlemskapsavgiftsklubb.

Tips

  • • Musikkindustrien kan være ganske konkurransedyktig; vær sikker på å pris dine CDer forholdsvis til andre lokale butikker, eller pris dem lavere hvis mulig.

Anbefalt