Hvordan bli en personlig assistent til de rike

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du søker en glamorøs karriere, blir den personlige assistenten til en kjendis, er politiker eller velstående industrikaptein et spennende valg som gjør det mulig å håndtere de daglige behovene til travle fagfolk og nyte en innsiders syn på de rike og berømt livsstil. Utmerkede kommunikasjons- og organisasjonsferdigheter, diplomati, skjønn, nettverkskompetanse og evnen til å jobbe godt under press er ønskelige egenskaper for personlige assistenter som sjelden annonseres i rubrikkene.

Flytt til en storby hvor potensielle velstående klientell bor og gjør forretninger. New York, Los Angeles, San Francisco, Chicago, Dallas, London, Paris og Zürich er bare noen få. Finn en internship eller assistentposisjon i bransjen som mest appellerer til deg-film, musikk, politikk, finans og start nettverk med medarbeidere som kan tippe deg ut til potensielle åpninger for personlige assistenter. Registrer deg med en plassering byrå som spesialiserer seg på ledende bemanning for elite klientell som forfattere, idrettsutøvere, velstående familier, administrerende direktører og medlemmer av underholdningsindustrien.

Opplær deg selv om alle aspekter av drømklientens bransje, slik at du kan snakke intelligent om det, forstå mangfoldet av faktorer som påvirker veksten eller stagnasjonen, og lær å identifisere de offentlige og private ressursene du trenger for å få akkurat det kunden din vil ha. Hvis du allerede har scoped ut drømklienten du ønsker å jobbe for, må du også undersøke alt som gjør henne tikk - favoritt designere, restauranter, hoteller og flyselskaper, så vel som hvem hun elsker, hater, tolererer og sender fruktkurver. Bli venn med de som allerede er en del av hennes indre sirkel. Hvis hun har gitt intervjuer eller skriftlige bøker om seg selv eller hennes valgte bransje, les dem omslag for å dekke og ta notater.

Melde deg inn i klasser for å lære rudiments av arrangement planlegging, husholdning ledelse, etikette, personlig shopping og reise koordinering. Mange av disse klassene tilbys gjennom fellesskoler og utvidede læringsprogrammer. Hvis din drømklient ofte går utenlands på forretningsreise, kan du gjøre deg kjent med saken i hvert land. Lær fremmedspråk for å lette forhandlinger og sosiale interaksjoner. Reinvent ditt personlige bilde og holdning til å være i tråd med din rike arbeidsgiveres forventninger til polsk og perfekt. Ikke bare vil du ofte være det første kontaktpunktet for de som vil ha tilgang til sjefen din, men kan også bli pålagt å gjøre personlige skikkelser på hans vegne.

Direkte et undersøkelsesbrev sammen med ditt CV til drømklientens leder, agent, publicist eller direktør for menneskelige ressurser. Selv om det ikke kan være en gjeldende åpning for dine personlige assistenttjenester, kan de kanskje lede deg til andre moguls som trenger kvalifikasjoner du tilbyr. Hvis du gjør et intervju, trener du med venner slik at du kan forutse hva kunden kan spørre. Hold deg rolig, fokusert og ikke gush og fnise. Behandle opplevelsen som du ville noe annet jobbintervju. Følg opp med en skriftlig takk.

Tips

  • Hvis du aldri har handlet før, ta noen klasser i improvisasjonskunst. Det er bra trening for å kunne tenke fort på føttene i en sosial nødstilfelle.

    For øvrig, frivillig å være en personlig assistent i en uke til noen som ikke er en profilert klient. Dette vil gi deg en følelse av hvordan det er å være i kontakt 24/7 og utføre en rekke ærender som shopping, innstilling av avtaler, plukke ut klær og ta med kjæledyr til groomers.

Advarsel

Fortrolighet er viktig hvis du vil holde fast på jobben din som personlig assistent. Så fristende som det kan være å underholde vennene dine med historier om hva rockstjernen din sjefen virkelig liker i person, reiser ord raskt i kjendis sirkler, og ingen vil ønske å stole på deg igjen hvis det kommer ut at du ikke kan beholde din lepper glidelås.

Anbefalt