Ulemper med FMLA

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du jobber for et selskap i over ett år, kvalifiserer du deg til å ta opptil tre måneders ubetalt ferie fra jobben din i henhold til Family and Medical Leave Act eller FMLA. Situasjoner som er tillatt for permisjon under FMLA inkluderer fødsel eller adoption av et barn, omsorg for et sykt familiemedlem, eller om du trenger tid på grunn av sykdom. FMLA har sine fordeler, men det medfører også en rekke ulemper.

Inntekt

FMLA tilbyr permisjonstid uten lønn. I noen tilfeller, for eksempel fødsel eller adoption av et barn, kan du planlegge fremover ved å bygge opp en besparelse før du tar permisjonen. I andre tilfeller, for eksempel en plutselig sykdom av deg selv eller et familiemedlem, har du ikke tid til å finansielt planlegge fremover. Å ha ingen inntekt mens du er på permisjon kan føre til ekstrem økonomisk motgang for deg selv og din familie.

Jobbsikkerhet

FMLA sier at en arbeidsgiver ikke kan brenne deg spesielt for å ta fravær. Arbeidsgivere må også gi deg muligheten til å beholde samme jobb eller en tilsvarende stilling ved retur. Den føderale regjeringen har imidlertid ingen måte å overvåke eller håndheve denne delen av loven. Det betyr at det ikke er noen måte å forsikre deg om at du fortsatt vil ha jobb når avgangstiden din slutter og du kommer tilbake til jobb.

Arbeidsgiver ulemper

Når en ansattfiler for permisjon under FMLA, får arbeidsgiveren å avgjøre om sykehuset til den ansatte eller hennes familiemedlem utgjør en alvorlig sykdom. Siden det ikke er noen retningslinjer for hvilke sykdommer som er alvorlige under FMLA, fører det til tvetydighet i arbeidsgiverens beslutning om å godkjenne permisjonen. I tillegg kan kostnadene for den midlertidige utskiftningen av den ansatte være høy. Hvis arbeidsgiver velger å ikke midlertidig erstatte arbeidstakeren tar permisjon, kan dette føre til lavere produktivitet i løpet av den tid de ansatte er fraværende.