Ordlyd på omslagstavler

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et følgebrev er ofte det første inntrykket du gjør på en ansatt leder. Ordlyden som brukes i dette brevet, er viktig når det gjelder å formidle dine kvalifikasjoner, vise profesjonaliteten og få ansettelsesansvarlig interessert i å gi deg et intervju. Ta deg tid til å sjekke ordlyden på ditt følgebrev for å sikre at den presenterer riktig faglig bilde for ditt CV.

Vær profesjonell

Selv om du vet ansettelseslederen personlig, bør du alltid opprettholde profesjonelt språk i et følgebrev. Din CV og følgebrev vil bli passert rundt selskapet ettersom intervjuprosessen fortsetter. Å ha unprofessional språk i omslaget kan skade sjansene dine på et tidspunkt i prosessen. Unngå slang vilkår, adressere ansatt lederen av hennes fornavn, obscenities og inne historier eller vitser. Presentere deg selv på en profesjonell måte og bruk profesjonelt språk.

Sjekk om feil

Skrive et CV-brev er ikke et løp. Ta deg tid til å gjennomgå brevet ditt for å finne feil i grammatikk eller stavemåte. Du vil ha ditt første inntrykk med ansetteansvarlig for å være en profesjonalitet og et ønske om å gjøre jobben så fullstendig som mulig. Tar deg tid til å korrigere feilene i brevbrevet ditt, viser at du er dedikert til godt arbeid.

knapphet

Et brev skal være direkte. Fjern eventuell ekte ordlyd eller setninger som ikke hjelper deg med å gjøre poenget ditt. Gjør delene dine konsise men svært informative. Ikke tving lejeforvalteren til å jakte over ditt følgebrev for viktig informasjon. Ta de viktige delene av brevet ut ved å eliminere unødvendig informasjon.

Tilpass det

Gjør omslaget ditt som tilpasset ansettelsesansvarlig og firmaet du sender det til som mulig. Ring til firmaet og finn navnet på ansattschefen; inkludere hans etternavn som en del av din hilsen. Gjennom hele brevet, henvis til selskapet direkte ved navn og ta med noen bransjens jargong som det gjelder for stillingen. La ansettelseslederen vite at du har gjort din forskning og er kjent med stillingen du søker om.