OSHA sikker arbeidstemperatur

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeidstakere som opplever langvarig eksponering for frysende kalde temperaturer kan utvikle frostskader eller hypotermi, mens personer som arbeider i et varmt miljø kan lide varmeneslag og utmattelse. Arbeids- og helsedirektoratet, eller OSHA, utsteder retningslinjer for sikre arbeidstemperaturer for å beskytte arbeidstakere.

Kaldt vær

OSHA gir anbefalinger til arbeidsgivere om sikkerhet i kaldtemperaturmiljøer i form av kaldt stresskort. Disse kortene gir sikkerhetstips som inkluderer å lære tegn og symptomer på forkjølte sykdommer og skader, bruk riktig klær for kaldt vær og planleggingsarbeid i den varmeste delen av dagen. OSHA oppfordrer også arbeidsgivere til å sørge for at temperaturer i kalde temperaturer og arbeidsplasser er fri for farlige forhold.

Høye temperaturer

Visse arbeidsplassmiljøer, som kommersielle kjøkken, gruvedrift, bakerier og gummiproduksjonsfabrikker, utsetter arbeidstakere for høye temperaturer. OSHA utsteder sikkerhetsretningslinjer og anbefalinger for høytemperaturmiljøer. De inkluderer å drikke rikelig med vann, forstå hvordan man kan forebygge varme stress og ta hyppige hvile pauser i skyggefulle eller luftkondisjonerte områder.

Innendørs temperaturer

OSHA regulerer ikke innetemperatur og fuktighet siden de handler om personlig komfort. OSHA støtter anbefalinger fra American Society of Heating, Refrigerating and Air Conditioning Engineers Standard 55 for termiske miljøforhold innenfor en kontorinnstilling. Denne standarden gir anbefalinger for lufttemperaturområder som ikke vil gjøre arbeiderne for varme eller for kule.

Anbefalt