Hva er Salesforce Evaluering?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En salgsverk evaluering er prosessen med å studere selskapets selgere, justering, strategier og ytelse for å fastslå de beste måtene å forbedre ytelsen og inntektene. Salgsstyrkeevalueringer utføres vanligvis av ledere på toppnivå med innspill fra salgsforvaltere og direktører.

Betydning

Salgsstyrkevalueringer er viktige for å forstå hvorfor salget er opp eller ned, enten på regional eller nasjonal basis. Å identifisere problemområder som individuell ytelse kan hjelpe salgsledere og ledere utvikle strategier for å rette opp problemområder.

Funksjon

En salgsverk evaluering starter med analysen av selgerne. Et selskap må bestemme om de har de mest dyktige folkene i de riktige rollene, ifølge Omghub.com. Hvis ikke, kan det bli nødvendig med en justering eller ytterligere ansettelse.

Identifikasjon

Ledere og ledere må identifisere hvilke endringer som er nødvendige for å forbedre salgsresultatet. Dette kan innebære en revamping av incitaments- og bonuspakker eller endring av salgskvoter for å gjøre dem mer realistiske.

betraktninger

Ofte oppdager et selskap at visse støttesystemer er utilstrekkelige for å oppnå salgsmål. For eksempel må markedsføring kanskje være desentralisert over hele landet for å bedre forstå kundenes behov i enkelte regioner.

Ekspert Insight

I sin artikkel "Denial Over Sales Force Evaluation" på Eyesonsales.com, forklarer Dave Kurlan at salgsstyrkevalueringer noen ganger kan avdekke dynamikk som er vanskelig for salgsforvaltere å akseptere. For eksempel kan toppselgere faktisk være svake selgere som er gode på å administrere kontoer. Uansett kan omregninger være nødvendige for den samlede fordelen av selskapet.