Seafood Marketing Ideas

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Sjømat er populært over hele verden. Med moderne transport- og kjølesystemer kan folk nyte fisk som kommer fra hvor som helst i verden, rett i sine egne hjembyer.Hvordan skal du markedsføre sjømat til kundene dine? Dette varierer noe avhengig av hvor du befinner deg og produktet.

friskhet

Den største bekymringen når du kjøper fisk er dens friskhet. Frisk sjømat er deilig og næringsrik, men det kan ødelegge raskt og presentere en fare for helsen din. Din markedsføringskampanje bør understreke hvor frisk din sjømat er. I ditt markedsføringsmateriale, inkludere uttalelser som "Fresh Caught" og gi informasjon om når fisken ble fanget og hvordan den ble transportert til kjøpsstedet.

Eksotisk mat

Folk elsker å prøve nye ting, og de føler ofte at de er de første til å gjøre det. Hvis sjømat er importert fra et annet område i verden, sørg for å nevne det i navnet. Vær oppmerksom på at det er Alaskan snekrabbe eller chilenske havabbor. Ledsage dette med en grafisk avbildning av området der sjømat ble fanget eller oppdratt. Vurder å inkludere litt informasjon om områdets historie som et sjømatproducerende område, samt noen oppskrifter for lokale retter med denne spesielle sjømat.

Lokal mat

Den lokale matbevegelsen har blitt populær de siste årene. Hvis sjømat er lokalt fanget eller oppvokst, inkludert informasjon om dette kan forbedre markedsføringen. Ta med informasjon om lokale fiskere og båtene de bruker slik at folk føler seg i forbindelse med matproduksjonsprosessen. Spenne også miljøfordelene ved å kjøpe lokal sjømat (mindre forurensning fra transport) og fersk sjømat.