Hva er MSDS-protokollen?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Sikkerhetsdatablad gir arbeidstakerne og beredskapspersonalet prosedyrer for å arbeide med eller håndtere visse stoffer. HMS-dokumentene inneholder kokepunkt, sikkerhetsutstyr som trengs og annen informasjon som gjelder et stoff.

Forskrift

Arbeids- og helsedirektoratet krever at HMS-dokumentasjon skal gis til ansatte og beredskapspersonell når de kan komme i kontakt med kjemikalier som truer helsen. Miljøvernbyrået, samt statlige og lokale byråer, har lover angående bruken av HMS-dokumenter med visse potensielt farlige kjemikalier.

unntak

Artikler som inneholder farlige kjemikalier, men ikke frigjør disse kjemikaliene under normal bruk, som for eksempel kobbertråd, kan være unntatt fra å kreve et datablad. Mattilsetninger, kosmetikk og legemidler er også unntatt i de fleste tilfeller.

Betraktning

Enkelte kunder kan kreve at MSDS-dokumenter blir opprettet på produkter som ikke er lovkrav for å ha en. Et brev som angir at kjemikaliet i spørsmålet har blitt vurdert av OSHA og anses ikke å være farlig, kan sette klienten rolig og spare deg for unødvendig arbeid.

Anbefalt