Tilskudd fra Sears

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Sears-selskapet er et av de største detaljhandelsselskapene i verden, med butikker som Kmart og merkevarer som håndverkere, Kenmore og Land's End. Sears er også svært involvert i lokale og nasjonale prosjekter for å forbedre livskvaliteten for alle sine kunder og de som bor i områder der Sears har tilstedeværelse. Det gir tilskudd og donasjoner gitt hvert år til mange forskjellige årsaker.

Heroes at Home

Sears-selskapet har samarbeidet med en ideell gruppe kalt Rebuilding Together for å skape Heroes at Home-programmet, et initiativ som hjelper militære familier som trenger hjelp. Å vite det offerene som veteranene har laget for Amerika, gir Sears gjennom dette programmet tilskudd og fysisk hjelp til de veteranene og deres familier som trenger et hjem eller reparasjoner og tillegg til deres eksisterende hjem. Å gi tilgang til funksjonshemmede til de som ble skadet i tjeneste og skape en ønskeliste med elementer til familiene til militære medlemmer, er blant de mange tjenestene til Heroes at Home Programmet.

Militær støtte

Sears er en del av Arbeidspartnerskapet for hærens ektefelle, som gir jobb til ektefellene til de som er i militæret. Sears jobber også for å ansette veteraner når de kommer tilbake til privat sektor. Operation Purple er et annet Sears-program som gir stipend på $ 2,5 millioner til National Military Family Association for å utvikle og drive sommerleirer for barn av sårede og funksjonshemmede veteraner.

Kmart for barn

Sears eier Kmart-butikkene, og gjennom programmet Kmart for Kids har det gitt mer enn 70 millioner dollar siden 1984 til veldedige organisasjoner. Med målet om å forbedre barns helse og velvære over hele landet, har Kmart for Kids-programmet gitt tilskudd til organisasjoner som fokuserer på barn, for eksempel March of Dimes, American Diabetes Association og St. Jude Children's Hospital. Tilskudd og donasjoner til lokale ideelle organisasjoner er også en del av arbeidet med dette programmet.