Sikkerhetsselskap Struktur

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Sikkerhetsselskaper er i drift av å drive en organisert virksomhet. Deres organisasjon og oppmerksomhet på detaljer er det som holder kundene trygge. Strukturen er bestemt av bedriftskulturen, organisasjonsstørrelsen og ledelsesstilen i selskapet.

Formell struktur

En formell sikkerhetsstruktur kan inneholde lag av veiledere tildelt spesialområder. Det kan være hovedsikkerhetssjef som delegerer til sine assisterende ledere med ansvar for tapsforebygging eller undersøkelser. Under disse veiledningene kan det være et annet lag av mellomledelse som overvåker sikkerheten til individuelle avdelinger som kundefordringer og økonomiske problemer, en sikkerhetsovervåker for informasjonssikkerhet, en bakgrunnssensor og en svindelundersøkelsesekspert. Under disse spesialistene kan det være generelle sikkerhetsoffiserer og skiftveiledere som styrer dem.

Uformell struktur

Budsjett påvirker organisasjonsstrukturen. Små sikkerhetsselskaper har ikke luksusen til så mange mellomledere. De kan være strukturert med toppsikkerhetssjef og flere assisterende ledere eller skiftveiledere tildelt ledelsesoppgaver basert på arbeidserfaring eller spesialiserte ferdigheter.

Ledelsesstil

Det er ikke uvanlig for et sikkerhetsselskap å være hjernekarn av en pensjonert politimann eller militæroffiser. Strukturen av disse selskapene kan ta et militaristisk aspekt i kommandoen eller en grunnleggende oppfinnelse av grunnleggeren basert på tidligere arbeid i feltet. Det er ingen satt, nødvendig selskapsstruktur i sikkerhetsbransjen.

Anbefalt