Hvor mye gjør en Rural Carrier Associate?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En landlig brevoperatør leverer post til USAs posttjeneste til områder i landet der USPS ikke har formell uniformert leveringstjeneste. USPS bestemmer lønn og timelønn for deltids-, heltids- og brevoperatører i samarbeid med National Rural Letter Carriers 'Association. Denne fagforeningen representerer alle landlige operatører over hele landet og har satellittagenturer i hver stat.

Tilknytte timelønn

Fra og med februar 2011 deler USA Postal Services timepriser for landsbrevne brevoperatører i to kategorier: Schedule One og Schedule Two. Denne oppdelingen er resultatet av kollektive forhandlinger med National Rural Letter Carriers 'Association. Schedule One gjelder for alle landsbrevne brevoperatører som er ansatt fra 24. august 1991. Disse brevbærerne tjener $ 19,45 per time. Tidsplan 2 gjelder landtransportselskaper som er ansatt før ovennevnte dato. Disse landlige transportørene tjener en timelønn på 22,97 dollar.

Deltids fleksible ansatte

Landlige brevoperatører kan jobbe for USPS på deltid, og tjener ekstra inntekt mens de jobber med en primær jobb i en annen bransje. USPS bestemmer betalingen for deltidsbusser på grunnlag av mange års tjeneste. For eksempel, fra og med november 2009, tjener alle deltidsoperatører på landsbygda med ett års erfaring $ 23,89 per time, mens landdistriktsoperatører med åtte års erfaring tjener $ 25,25 per time. Lønn for deltidsoperatører på landsbygda er 12 år og 26,03 dollar per time.

Heltidstidsbusser

Fra november 2009 fastslår USPS årlige lønnsatser for fulltids landdistriktsoperatører basert på antall timetidsoperatører arbeid per uke og års erfaringstakerne har med US Postal Service. For eksempel tjener operatører som jobber 12 timer i uken med et års erfaring 14.330 dollar årlig, mens transportører som arbeider 40 timer i uka med samme erfaring, tjener 47,772 dollar. Den årlige lønnen for landsbåter har en kapasitet på $ 67 679, med 12 års erfaring og 48 timer i uken.

Utstyr Vedlikehold Tillatelse

USPS gir et vedlikeholdsgebyr for utstyr til landsbrevsoperatører, siden de fleste av disse arbeidstakere må gjennomføre brevlevering ved bruk av personlige biler. Ifølge Florida Rural Letter Carriers 'Association, fra og med juli 2011, er EMA-prisen for landbaserte transportører $ 0,735 per kilometer, eller minst $ 29,40 per dag, avhengig av hvilket som er større. Landdistriktsselskaper som tilbyr tilleggstjeneste for USPS, tjener en EMA på $ 0,735 per kilometer, eller $ 7,95 per dag, det som er større.