Hvordan endre eiendomsrett

Anonim

Det er flere måter du kan endre eierskapet av eiendom på. Du kan gi eiendommen bort, selge den eller la den stå for noen ved døden. Endring av eierskapet til en eiendom er juridisk bindende og bør ikke tas lett. Endringer i eiendoms eierskap kan kun gjøres ved bruk av gjerningen til eiendommen. Gjerningen er et dokument som brukes til å overføre din interesse i eiendommen til en ny eier. Å velge riktig type gjerning er en viktig del av prosessen med å endre eierskapet til eiendommen din.

Les gjeldende gjerning for å fastslå eierskapsnivået ditt i eiendommen. Det er flere typer eiendomseier, som eierskap, felles leieforhold og leietak til felles. Avhengig av typen, kan det påvirke detaljene for overføring av eiendommen. For eksempel, hvis du har felles leieforhold, er eiendommen eid av to eller flere personer i like deler, og de må alle være enige om å overføre eiendomsretten til eiendommen.Men hvis du har eget eierskap, trenger du ikke å overtale med noen å overføre eiendommen.

Velg hvordan du vil endre eierskapet til eiendommen din. Dette valget vil avhenge av situasjonen din. For eksempel kan du gi eiendommen til en kjære mens du er i live eller velger å forlate eiendommen for et barn gjennom en levende tillit ved din død.

Velg hvilken type gjerning du vil bruke til å overføre interessen din i eiendommen til den nye eieren. Noen eksempler på vanlige typer gjerninger er tilbakekallelse, salg og garanti gjerninger. En utelukkende gjerning overfører bare tittelen i din besittelse på tidspunktet for eierskapsoverføring. Et salgsprosjekt overfører også tittelen, men det gir ingen garantier angående gyldigheten av tittelen, mens en garanti gjerning garanterer tittelens gyldighet. Velg den gjerningen som passer best til din situasjon.

Møt med en advokat. En advokat vil sikre at alle gjeldende lover angående eierskapsendringen i din stat og fylke følges. Han vil også utarbeide papirarbeidet og kunne forklare dokumentasjon og lover til både deg og den nye eieren.

Ta gjerningen til en notarius publicus. Mange banker, offentlige biblioteker og advokatkontorer har notarius publicus på personalet. For at gjerningen skal være lovlig, krever mange stater at gjerningen skal undertegnes i nærvær av notarius publicus. Både du og den nye eieren må signere gjerningen. Når du er signert, gi gjerningen til den nye eieren for å fullføre endringen av eiendoms eierskap.

Ta kontakt med fylkeskontorens kontor for å registrere gjerningen. Alle endringer i eiendomsretten må registreres på fylkeskontorets kontor. Avhengig av kontoret må du kanskje sette opp en avtale for å registrere eierskapsendringen.