Hvordan skrive et budforslag med en mal

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Budforslag er avgjørende for både store og små bedrifter som søker andre selskaper å kjøpe sine produkter og tjenester. Disse forslagene må formidle hvorfor disse tjenestene passer best for deres potensielle kunde. Ved hjelp av et kvalitetsbuds forslagsmall kan du spare tid og unnlatelse av nødvendig informasjon.

Elementer du trenger

  • Datamaskin

  • Buds forslagsmallprogramvare

Kjøp en anerkjent fysisk kopi eller lastet ned et budforslagssett. Kittet skal inneholde detaljerte maler med eksempler på selve forslaget, samt for tilbudsbrevbrevet. Pass på å grundig undersøke hvordan malmen ser ut til å se om funksjonene som er gitt, samsvarer med dine behov.

Utkast til et følgebrev for budforslaget ditt ved hjelp av meldebrevet. Direkte referanse til hvordan produktene eller tjenestene dine vil være best for den potensielle klienten. Ta med en kort del med klienthenvisninger. I likhet med et CV, er et effektivt og direkte følgebrev en introduksjon til dine potensielle ferdigheter og tjenester. Omslaget skal være klart, skarpt og kortfattet.

Sett forsiktig inn budinformasjonen din i de aktuelle delene av forslagsmalen. Informasjon kan inneholde pris og tidsramme for tjenester. Vær presis og grundig i forslaget ditt, men hold deg unna for langt fra malen.

Proofles hele budforslaget og følgebrevet. Kontroller for grammatiske feil, setningstrøm og nøyaktighet av oppgitte opplysninger. Pass på at alle marginer opprettholdes og holdes konsekvent gjennom hele forslaget. Inkluder all nødvendig grafikk.

Tips

  • Ha minst en person korrekturlesing for feil og setningstrøm.

Anbefalt