Hvordan starte en rengjøringsvirksomhet i Texas

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Starte en rengjøringsvirksomhet i Texas handler mer om forberedelse enn mulighet. Med en befolkning på over 25 millioner, Texas er nest bare til California i antall mennesker som bor innenfor sine grenser, så det er mange potensielle kunder. Få riktig utstyr og personale, og du vil være på vei til å kjøre en vellykket rengjøringsvirksomhet på kort tid.

Elementer du trenger

  • Bedriftslisens

  • Engros lisens

  • Vaskemidler

  • Rengjøringsutstyr

Bestil din forretnings lisens fra den offisielle delstaten Texas nettside (se Referanse avsnitt). Dette statlige nettstedet gir deg mulighet til å registrere virksomheten din, bestille forretningslisensen og til og med sende innmeldingsavkastningen. Salgs- og brukskatter kan også arkiveres og betales online via denne nettsiden. For fylkesspesifikke eller byspesifikke lisensbehov, ta kontakt med lokale myndigheter direkte, da hvert område kan ha forskjellige regler.

Bli med ditt lokale Texas-kapittel i Association of Residential Cleaning Services International. Denne medlemsorganisasjonen er åpen for bedriftsrengjøring bedriftseiere og hjelper utdanne eiere om de nyeste produktene og teknologien i rengjøringsindustrien. Medlemsfordeler inkluderer diskonteringsrente for forhåndsinnsetting screenings, forretnings programvare som lønn og ordre styringssystemer, og skatt forberedelse. Månedskapitalkonferansen har vanligvis gjesteforelesere fra samfunnet og gir en fantastisk nettverksmulighet.

Bestil rengjøringsutstyr og kjemikalier gjennom en lokal grossistleverandør. Brothers Janitorial Supply i San Antonio, Dawson Chemical og Janitorial Supply i Houston og Janitor's World i Dallas tilbyr alle engrosregnskap. Registrer din konto ved å gi en kopi av virksomhetslisensen din og plassere din første bestilling. Mange selskaper vil kreve et minimumsbeløp på $ 500 eller mer på den første bestillingen, så sørg for å kombinere kjøpene dine for å møte dette kravet. Bestil bare det du trenger for å oppnå minimumet og gjennomgå de første ukene av kundens hjem, slik at du ikke pådra for mye utgifter til salget henter.

Lei et personale på rengjøringsarbeidere for å betjene dine kunder. Du trenger kanskje ikke heltidspersonale når du starter, så velg i stedet for flere deltidsarbeidere med fleksible timer. De fleste boligkunder foretrekker å rense sine hjem mens de er borte på jobben, mens andre foretrekker å være hjemme, så du må ha en stab som jobber både dag og kveld. Dette er vanligvis en god passform for studenter siden deres timer er fleksible og de kan potensielt fungere enten dag eller kveld, avhengig av dagen. Ta kontakt med høyskolens campus i ditt område som Texas A & M, University of Texas og Texas Tech, og spør om du kunne legge inn jobber i deres studenttjenestekontor. Ta del i en jobbmesse for å faktisk intervjue mulige arbeidstakere ansikt til ansikt. Dette er en rask måte å utrydde uegnede kandidater og også effektivt intervjue akseptable kandidater.

Annonser din rengjøringsvirksomhet gjennom rubrikkannonser i den lokale avisen. Det er over 100 avisfirmaer i Texas, så undersøker de med den største sirkulasjonen for å øke din potensielle kundebase. Noen av de populære avisene i Texas inkluderer Houston Chronicle, Abilene Reporter-News og Dallas Morning News. Andre mulige muligheter til å annonsere er i radiostasjoner, nye underdelingsmodeller og de gule sidene. Hvis markedsområdet ditt inkluderer et "varmt" boligmarked, kan du vurdere å jobbe med lokale eiendomsmeglere for å tilby tjenestene dine som en del av den nye boligpakken. Ved å gi nye huseiere en gratis rengjøring med hjemmekjøpet, kan du øke salget gjennom oppfølgingskontakter.