Definisjonen av Sole Trader

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En eneste handler er en type forretningsenhet som tillater en person å være eneansvarlig for de økonomiske forholdene i virksomheten. Fordelene og ulempene ved dette ansvaret er mange og bør veies nøye.

Betydning

Et annet begrep for en eneste handler er eneeier. Dette begrepet refererer til alle selvstendig næringsdrivende og eiere av virksomheten. Spesielt refererer det til den som er ansvarlig for den daglige ledelsen av firmaet og for fortjeneste og tap.

Ansvar

Ubegrenset ansvar er forskjellen mellom en eneste handler. Denne termen refererer til personens ansvar for alle overskudd og tap som er skilt fra virksomheten.

Fordeler

En stor fordel for å bli en eneste næringsdrivende er at denne formen for bedriftseierskap har færre regler enn andre eiersystemer gjør. Den viktigste fordelen er at en eneste handler ikke er ansvarlig for bedriftsskatt.

ulemper

Fordi den eneste næringsdrivende er den eneste finansieringskilden, kan den største ulempen være mangel på midler.

Personvern

Som en eneste næringsdrivende som er fri for krav til offentliggjøring av et selskap, er du ikke pålagt å offentliggjøre eventuelle økonomiske dokumenter, bortsett fra skattemyndighetene.

Anbefalt