Fordeler og ulemper med Union Jobs

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fagforeninger er vanlige på felt som filmproduksjon, produksjon og undervisning. Mens fagforeninger tilbyr arbeidere en sjanse til å jobbe sammen for kollektive fordeler, kan de også gi problemer for arbeidsgivere eller enkeltpersoner. Ifølge den amerikanske arbeidsorganisasjonen - kongress for industrielle organisasjoner, i 2009 tilhørte mer enn 15 millioner amerikanske arbeidere fagforeninger.

dues

En primær ulempe ved en fagforening er at ansatte må betale avgifter for å støtte foreningen og finansiere sine aktiviteter. I stater som ikke har rett til å arbeide lov, kan ikke-medlemmer som har jobber i et tungt faglig fag, kanskje måtte betale avgifter når de ikke blir med i unionen. Til tross for lover som begrenser fagforeninger til å belaste rimelige avgifter, kan unionsavgifter legge opp i løpet av en karriere. I tilfeller der fagforeninger er ineffektive til forhandlingsfordeler for ansatte, kan betalende fagforeninger virke enda dyrere.

Forhandlingsmakt

Fagforeninger organisere ansatte i en enkelt gruppe med enhetlige verdier og sammenhengende strategier for forhandlinger med arbeidsgivere. Dette betyr at fagforeningen har større makt til å forhandle økte lønninger, fordeler eller jobbstabilitet enn de enkelte ansatte ville ha på egen hånd. Arbeidsgivere kan handle direkte med fagforeningsrepresentanter i stedet for hver enkelt ansatt, og sparer tid og penger i forhandlingsprosessen. Fagforeninger kan bruke trusselen om streik for å trekke oppmerksomheten til oppfattet urett eller legge press på arbeidsgivere for å forbedre arbeidsforholdene.

fordeler

Unionmedlemmer står for å motta fordeler deres arbeidsgivere kanskje aldri har tilbudt til en ikke-faglig arbeidsstyrke. Fagforeninger forhandler om alt fra mer betalt ferie og høyere lønn til garantert høytidsansatte for eldre ansatte og økte pensjoner eller helseforsikringsfordeler. I noen tilfeller resulterer imidlertid fagforhandlinger i nye retningslinjer som påvirker medlemmer og ikke-medlemmer. Dette gjelder for lønns- og ytelsesøkninger. Ikke-faglige arbeidstakere kan være i stand til å unngå å betale avgifter og fortsatt motta fordeler som kommer fra fagforeningene som deres kolleger som er medlemmer, finansierer.

Manglende fleksibilitet

Unioniserte næringer kan møte en konkurransedyktig ulempe når det gjelder å endre forretningsplaner eller omorganisere. Bedrifter som ønsker å redusere arbeidsstyrken til fordel for automatisering eller outsourcing, kan møte alvorlig tilbakeslag fra fagforeningen som representerer ansatte i fare for å miste jobbene sine. Kollektivavtaler kan gjøre det umulig for bedrifter å sette i gang store endringer før en ny avtale kan forhandles, noe som kan bremse tempoet i restrukturering i lys av endrede markeder.