Hvordan skrive en forretningsplan for et Catering selskap

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan skrive en forretningsplan for et Catering selskap. Vellykkede cateringvirksomheter starter med en klar og kortfattet forretningsplan. Å starte et selskap uten å skrive en forretningsplan ville være som en pilot som flyr et fly uten en flyplan. Ikke krasj og brenn før cateringfirmaet ditt kommer til å komme deg unna.

Bestem målene du vil nå med din cateringvirksomhet. Økonomi er ikke den eneste vurderingen. Husk at når du starter en cateringvirksomhet, vil du ha personlige mål som du vil nå også.

Analyser demografien du vil nå med ditt cateringfirma. Ulike segmenter av befolkningen vil kreve forskjellige menyer og typer mat. Bryllup vil kreve et mer omfattende utvalg av mat enn hvis du skal være catering søndagsbrunch for den eldre country club set.

Bestem om markedsføringsstrategier som vil fungere best for cateringfirmaet ditt. Uten endeløs mengde annonseringsdollar må du være kreativ. Flygebiler på biler i en parkeringsplass er en billig måte å få ord på om det nye selskapet.

Vær ærlig med deg selv angående risikoen for å starte ditt nye cateringfirma. Oppgi de potensielle problemene som kan komme opp som ville gjøre eller ødelegge en liten cateringvirksomhet og gå videre med disse problemene i tankene. Er det mange andre cateringvirksomheter i ditt område? Har du stor erfaring med denne typen arbeid? Disse typer ting kan hjelpe eller skade risikoen ved virksomheten din.

Ta hensyn til muligheten for å utvide ditt cateringfirma. Hvis du har en klar ide om hvordan du kan utvide virksomheten din, er det mer sannsynlig at bedriften din vil vokse. Gjør litt forskning på hvordan du kan franchise en bedrift i tilfelle at du blir en gründer i catering verden.

Tips

  • Snakk med folk i cateringvirksomheten som du beundrer. Finn en mentor som kan hjelpe deg gjennom noen vanskelige flekker som kan skje med en ny bedrift.

Advarsel

Vær oppmerksom på at mange cateringfirmaer går ut av virksomheten på grunn av at eieren sprang inn i forretninger uten å ha en klar og definert forretningsplan.