Fem ting du trenger i en oppsigelsesbrev

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et formelt oppsigelsesbrev tjener en rekke formål. Den informerer arbeidsgiveren om at du skal reise, lar deg fortsette med en luft av profesjonalitet og gir deg følelse av nedleggelse. Et opsjonsbrev kan være enkelt, men skal inneholde minst fem poeng.

Videresending Informasjon

Avmeldingsbrevet ditt skal inneholde navn, nåværende adresse, telefonnummer og e-postadresse. Hvis du skal flytte, gi enten bedriften din ny adresse eller adressen til en betrodd venn eller slektning. Denne videresendingsinformasjonen gjør det mulig for bedriften å sende deg en endelig sjekk om den skyldes og en W-2 på skattetid. Det er sannsynlig at arbeidsgiveren vil beholde denne informasjonen i din ansattes fil.

Verdsettelse

Uansett hvorfor du drar, er et avbestillingsbrev ikke et forum for å sende dine klager. Uansett hvordan du føler om arbeidsgiveren, la dem få en luft av profesjonalitet. Du kan tenke tilbake på det brevet med stolthet. Kom opp med minst en ting du setter pris på om din tid med virksomheten. Det kan være så enkelt som, "Jeg er takknemlig for datamaskinens ferdigheter jeg kjøpte mens jeg jobbet for deg."

Høflighet

Brevet skal informere arbeidsgiveren om din siste arbeidsdato. Gi minst to uker; mer hvis du er i stand til. Ikke bare vil dette etterlate deg i god posisjon, men det vil også gi inntekt mens du venter på å starte din nye posisjon.

Overgang

Ta muligheten til i avmeldingsbrevet for å hjelpe til med overgangen, for å hjelpe til med å trene erstatningen. Selv om du ikke lenger er opptatt av arbeidsgiverens suksess, må du huske at en annen person kommer til å ta stilling og vil dra nytte av din kunnskap om jobben og dens plikter.

En åpen invitasjon

Mens brevet ikke skal lufte dine klager, legg til en linje som forteller arbeidsgiveren din at du vil være glad for å ta imot selskapet med et utgangssamtale, hvor du vil diskutere årsakene dine for å forlate hvis det er ønskelig. Hvis selskapet mistenker at det har et problem i en bestemt avdeling eller med et bestemt medlem av ledelsen, kan det ta muligheten til å få innsikt før avreise. Hvis den ikke vil vite årsaken til avreise, vil du alltid vite at du ga selskapet muligheten.

Anbefalt