Produkter for å starte en liten bedrift

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du planlegger å starte en liten bedrift, er det grunnleggende produkter eller gjenstander du trenger for en jevn oppstart. Mens oppstart av en tjenestebasert virksomhet er svært forskjellig fra en produktbasert bedrift når det gjelder oppstartsprodukter, er det grunnleggende elementer som vil være til nytte for enhver liten bedrift i de stressende månedene som kommer i gang.

Forretningsplan og bankkontoer

Du trenger en solid forretningsplan for å starte en liten bedrift. Selv om det ikke er et produkt du kan kjøpe, er det nødvendig å få en bedrifts bankkonto, som igjen vil gi deg ting til din småbedrift. Forretningsplanen må ha et sammendrag, en forretnings profil og målgruppebeskrivelse, markedsføringsideer og strategier, sentrale aktører i virksomheten, driftskart, en liste over risiko og løsninger og en finansiell seksjon som skisserer budsjettet. En forretningsplan må presenteres for banken din for å få en godkjent virksomhetskonto i de fleste stater.

Arkivskap

Et arkivskap er et produkt som anbefales på det sterkeste tidspunktet for oppstart av småbedrifter. Etter hvert som du får kunder eller kunder, vil inntekter og kontrakter begynne å komme inn, og du må være organisert for både kunder og deg selv. Kvitteringer og fakturaer er nødvendige for dine skatter, så et arkivskap kan hjelpe deg med å holde deg organisert fra de små stadiene av småbedriften din.

Hjemmekontor

Hvis du driver en tjenestebasert virksomhet, for eksempel skriving eller nettside design, kan du finne deg selv bak et skrivebord mesteparten av dagen eller til og med foran en datamaskin. Hvis dette er tilfelle, må du kjøpe et stort skrivebord der du kan gjøre ditt faglige arbeid, mens du er tilgjengelig for klienter i arbeidstiden. Du vil også trenge en komfortabel stol for å unngå smerter og kroppssmerter mens du arbeider bak skrivebordet.

Utstyr for produkter

Hvis du driver en produktbasert virksomhet, som for eksempel en kakevirksomhet, personlig håndverk eller hjemmelaget tremøbler, trenger du utstyret for å produsere disse produktene. Dette utstyret må kjøpes før du kan begynne å produsere dine produkter for kunder. Denne utgiften må regnskapsføres under oppstartskostnader.