Hvordan bli en uavhengig kabelentreprenør

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kabel- og bredbåndskommunikasjonsindustrien er et utmerket felt for karriere som ønsker å unngå flere års etterutdanning. En preferanse for praktisk arbeid, en høy evne til matte og et ønske om å holde seg oppdatert med teknologiske fremskritt er nødvendige ferdigheter for kabletekniker, enten det er ansatt eller uavhengig entreprenør. De fleste kabelteknikere begynner som installatører og servicetekniker, og får gradvis erfaring og fremgang innen bransjen. Kabelteknikere er både ansatt og selvstendig næringsdrivende. Industriteknikere som ønsker å bli uavhengige entreprenører må skaffe seg de nødvendige lisensene og verktøyene for å opprettholde sin egen virksomhet og oppfylle kravene til sine entreprenørfirmaer.

Beslut på en forretningsstruktur. Hver struktur har sine egne fordeler og ulemper. Vurder dine forretnings- og personlige mål, og velg deretter en forretningsstruktur som best beskytter disse interessene.

Få en bedriftslisens. Statens lisensieringskrav vil variere. Webområdet for småbedriftsadministrasjon (se Ressurser) lar deg søke etter lisenser for virksomheten etter stat.

Få en entreprenør lisens.Søk om en entreprenør lisens gjennom din stat. Entreprenørens lisenshenvisningsside (se Ressurser) lar deg søke etter lisenskravene for hver stat, oppført etter bransje.

Oppkjøp verktøyene i handelen. De fleste uavhengige kabelentreprenører kreves å ha et arbeidsbil, som en lastebil eller varebil. Kabelteknikere bruker ofte stiger og målere for kabeljusteringer. Innkjøp av disse verktøyene på forhånd vil spare tid og krefter senere; Du kan imidlertid også vente og spørre om hvilke spesielle verktøy dine potensielle kontraktsfirmaer kan gi eller kreve for å utføre oppgaver i kontrakten.

Søk etter uavhengige kabelentreprenøråpninger. Bruke en søkedatabase som CABL Bar (se Resources) vil gi flere ledere for kontraktskabeljobber. Velg en jobb som oppfyller dine mål og søk ved hjelp av kontaktinformasjonen som er oppgitt. Følg alle søknadsretningslinjer som er oppført og vær forberedt på å fremskaffe profesjonell informasjon som for eksempel CV, arbeidserfaring eller referanser.

Tips

  • Erfaring, opplæring og verktøykrav vil variere for jobbansvarlige for kabelentreprenører. Sørg for at du oppfyller hvert enkelt kontrakts selskaps krav før du søker om kontrakten.