Krav til å bli en bail bondsman i Idaho

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En bail bondsman gjør ordninger for å legge inn kaution i form av et kausjonsobligasjons- eller kausjonsavgift for personer som er fengslet. Det er en lukrativ karriere og kan innebære lange timer og arbeid i helgene. Idaho-staten som enhver stat, har en grunnleggende liste over krav til en person som ønsker å bli en borgmester. Krav varierer ofte etter tilstand.

Alderskrav

For å bli en bail bondsman i Idaho, må du i det minste av den lovlige alderen, 18. Det er ingen spesielle dispensasjoner tilgjengelig for personer under 18 år for å bli bail bondsmen. Hvis du oppfyller alle krav på dagen for din 18 års bursdag, kan du søke om lisensiering, og hvis du oppfyller kvalifikasjonene, vil staten Idaho gi deg status som bail bondsman.

Treningskrav

Du må fullføre 24 timers opplæring i opplæringen for å bli en bail bondsman og bestå den nødvendige skriftlige tilstandsundersøkelsen for å bli en sertifisert bail bondsman i Idaho. Kurser innen rettshåndhevelse er nyttige for å forstå dybden av rettssystemet.

Bakgrunnssjekk

I Idaho må kandidater for bail bondsman gjennomgå en bakgrunnskontroll. Søkeren må være fri for straffedom over de siste ti årene. En forbrytelse eller en kriminell overbevisning kan forhindre at personen blir bail bondsman. Kontroll av fingeravtrykk er obligatorisk med bakgrunnskontrollen.

Arbeidserfaring

En av kravene til sertifisering og lisens for å bli en borgerbondsmand nåværende arbeidserfaring på et bail bondsman kontor.

Skjemaer og vedlegg

Du må sende inn en tilstand av Idaho Bail Bondsmen søknad, identifikasjon, kausjon forsikringsinformasjon og navnet på bail bondsman selskapet som du vil jobbe for til Idaho Department of Insurance. Hvis du allerede jobber for et bail bondsman selskap og du ikke har arkivert de nødvendige papirene, må du følge samme søknadsprosedyre. En $ 80,00 avgift i form av sjekk eller postanvisning bør gjøres betales til staten Idaho Department of Insurance.