Hvordan starte en Linen Rental Business

Anonim

Hvis du arbeider med flotte organza stoffer og bordløpere er drømmen din, kan en linnevirksomhet være perfekt. Denne virksomheten gjør at du kan jobbe med designere for å sikre at et arrangement er visuelt imponerende. Evnen til å jobbe med en rekke kunder er viktig, da hver kan ønske seg et annet utseende for en stor begivenhet. I tillegg til et godt øye for stoff og en vilje til å jobbe med andre, er det noen andre hensyn som er nødvendige.

Vurder oppstartskostnader. Vil du ha et lager av stoffer, eller vil du kjøpe og fargestoffe stoffet i hvert enkelt tilfelle? Kanskje du vil sy din egen stolsdeksel. Hver rute krever forskjellig finansiering og utstyr.

Entrepeneur.com anslår at oppstartskostnadene for en utleievirksomhet er $ 2000 til $ 10.000, med mulighet til å jobbe hjemmefra. Kostnaden vil variere avhengig av hvilken type stoff som er kjøpt.

Lag et sterkt nettsted ved hjelp av bilder av sengetøyet ditt. Potensielle kunder ønsker ofte å se hvordan sengetøyet kan forvandle en hendelse. Bildene på nettstedet ditt skal være med vakre midtpunkter og bakgrunner som viser sengetøyet ditt både høyt og allsidig. Wildflowerlinens.com har for eksempel en flott nettside som viser sengetøyet i en rekke innstillinger suppleres med utsmykkede blomsterarrangementer og midtpunkter.

Vær gjennomsiktig om kostnaden for å leie sengetøyet. Kundene setter pris på denne kunnskapen når du oppretter et budsjett for en begivenhet.

Ta kontakt med alle bryllupsplanleggere i ditt område. Bryllup vil trolig være brød og smør av din tjeneste. Prøv å komme på listen over foretrukne leverandører ved å sende brosjyrer til dine produkter og tjenester, samt tilby dem rabatter. Gjør bryllupsplanleggerens jobb lettere ved å se hvilke farger og blomster som jobber med sengetøyet ditt, spesielt hvis du skyver dine dyrere gjenstander som mønstrede bordløpere og bordduker.

Kontakt bedriftens arrangementplanleggere. Som bryllup kan bedriftens arrangementplanleggere gjøre eller ødelegge virksomheten din. Identifiser de store selskapene i ditt område, og be om å snakke med hendelsesplanleggerne. Ordne en lunsj, og legg dine tjenester til dem.

Mange corporate eventplanleggere holder vanligvis med grunnleggende, mindre dyre farger, men gitt antall hendelser og møter holdt hele året, kan deres serviceforespørsler legge til.

Vær oppmerksom på ditt rykte. Konkurransen er sannsynlig mellom din bedrift og en eller to andre. Derfor vil din virksomhet bli forstørret gitt den lille industrien. Med spredning av gjennomgang nettsteder som yelp.com, hvis du er sen eller levere farget sengetøy, vil du sannsynligvis høre fra en misfornøyd kunde i form av en sint post. Vær vennlig, samarbeidsvillig og så mulig som mulig på kundens forespørsel. Reagere på hvilken som helst onlinekritikk på en ærlig, høflig måte.