Hvordan er langsiktige fordringer registrert på balansen?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I verden av regnskap, penger folk skylder din virksomhet er en ressurs. Det vises i balansen som kundefordringer. Kundefordringer skyldes vanligvis innen ett år. Hvis det ikke kommer forfalt i over 12 måneder, er det en langsiktig kundefordring. Disse gjeldene er vanligvis sikret med løpende notater eller andre garantier.

Balansen

Balansen er en ligning: En side viser eiendelene, den andre viser egenkapitalen og selskapets gjeld. Langsiktig regnskap og fordringer på fordringer går inn i balansen på aktivsiden. Hvis du sier et kontantlån for $ 20.000, på grunn av 14 måneder, vil du debet kontantersverdien og legge til $ 20.000 som en langsiktig fordring.

Inntekter og egenkapital

Dersom selskapet tjener renter på en fordringsfordel, rapporterer den renteinntekten separat i balansen. En $ 1000 rentebetaling vil også øke selskapets inntjening. Det vises på den andre siden av balansen som en del av egenkapitalen. Enhver økning i inntekt påvirker begge sider av balansen, og holder dem likeverdige.

Dårlig gjeldsrapportering

Balansen skal gi et nøyaktig bilde av selskapets økonomi. Hvis du tror at langsiktig gjeld ikke vil bli betalt, må balansen gjenspeile det. Hvis du for eksempel mistenker at $ 5000 av en $ 20.000 langsiktig fordring vil gå ubetalt, reduserer du kontoen med $ 5000. Dette er litt annerledes enn skatteregnskapet: Internal Revenue Service foretrekker at du venter til gjelden definitivt går ubetalt for å rapportere det.