Hvordan lage lovforslag for en forening

Anonim

Enten du trenger regler og forskrifter for å styre en huseiereforening eller en samfunnsgruppe, hjelper et sett med vedtekter å opprettholde orden og et visst nivå av fellesskapets integritet. Forordninger, som er sett med regler som styrer en ideell gruppe, bør opprettes med hjelp av foreningsmedlemmer og demokratisk stemme. Gi hvert foreningsmedlem et skriftlig sett med regler når vedtektene er godkjent og være åpne for å gjøre endringer i vedtektene etter hvert som foreningen utvikler seg.

Navn din forening. Velg et navn som eksemplifiserer organisasjonen din og hva du håper å oppnå. Bruk geografiske, historiske eller representative ikoner for å hjelpe deg med å opprette tilknytningsnavnet ditt. Hvis du for eksempel vil opprette vedtaegter for en ny boligeiendomsforening, graver du inn i områdets historie på ditt lokale handelskammer for å avdekke noen spesielle egenskaper eller historiske referanser til ditt område. Be medlemmene å bidra med navneideer og stemme på foreningsnavnet. Bestrebe seg for enstemmig eller nesten enstemmig stemme om foreningsnavnet.

Bestem medlemskap. Beskriv hvem som skal være part i denne foreningen og hva de definerer som medlem. Beslut om hvor mye medlemsavgift og hvor ofte medlemmene må betale. Inkluder en klausul som adresserer konsekvensene av ikke betalende avgifter.

Fastslå hvordan årlige og faste møter vil bli bestemt og satt. Det tas hensyn til hvem som setter hvert møte, kaller det til ordre, gjennomfører møtet, registrerer møtet, hvor hvert møte skal holdes, hvor ofte møter og hvilken prosentandel av medlemskapet som skal være tilstede på møtet for å kunne drive virksomhet.

Opprett foreningens styre og offiser sammen med en beskrivelse av roller. Bestem antall styremedlemmer som er nødvendige for å lede foreningen, siktbegrensninger, plikter og ansvar. Oppgi kontorstolpene, inkludert assosieringspresident, visepresident, sekretær og kasserer. Etablere et konkret sett med ansvar og plikter for hver offiser, herunder hvordan offiseren skal utføre ansvar.

Design spesielle foreningskomiteer. Hvis en spesialkomité er nødvendig for å lede foreningen, utpeke et utvalgsnavn, begrunnelse for komiteen, oppgaver og medlemmer.

Tilordne et område for endringer. Alle vedtekter skal være åpne for endringer ettersom miljøet og foreningen endres gjennom årene. Ta med tallet eller prosentdelen av foreningsmedlemmer som må være enige om at bylaw-endringen skal skje.