Gjennomsnittlig landmålingskostnad

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Selv om en landundersøkelse kanskje ikke er nødvendig hvis du er et hus, kan du likevel få en til din egen sjelefred. Med en landundersøkelse kan du fastslå grensen til eiendommen din og sørge for at eventuelle forbedringer du gjør er plassert korrekt. Kostnaden for en undersøkelse avhenger av arten av arbeidet og undersøkeren som utfører jobben.

Nasjonalt gjennomsnitt

Fra og med 2015, hjemmebrukere ressurs Home Advisor citerer $ 470 som nasjonal gjennomsnittskostnad for en landundersøkelse, med de fleste huseiere som betaler mellom $ 320 og $ 620. Oppussingswebsiden ImproveNet sitater omtrent $ 360 til $ 470. På høyden kan landundersøkelser være oppover på $ 900.

Som en timepris varierer landundersøkelsesavgiftene fra $ 50 til $ 220 per time, ifølge CostHelper.com.

Hva er inkludert i en landmåling

Mens det finnes en rekke forskjellige landundersøkelser, for eksempel boliger mye undersøkelser og topografiske undersøkelser, bør en endelig landundersøkelse inneholde minst følgende elementer:

  • et kart over den undersøkte eiendommen, signert, forseglet og sertifisert av landmåleren
  • hjørner satt eller oppdaget, så vel som servitutter og inngrepene på tvers av grenser, for a grenseundersøkelse
  • eventuelle forbedringer av eiendommen, for eksempel bassenger, terrasser og andre bygningsutvidelser

Variabler i prising

Når du bestiller en landundersøkelse betaler du ikke bare for undersøkelsen, men også for inspektørens opplevelse. Du kan betale $ 135 per time for en hovedmåler, eller $ 95 for en senior tekniker. Landmålere må være lisensiert av staten og fullføre opplærings- og erfaringskrav i oppmåling.

Den elektroniske ressursen LandSurveyors.com tar opp noen av faktorene som kan påvirke sluttprisen på en landundersøkelse:

  • kompleksitet: En landpakke kan falle under flere seksjoner, i så fall må en landmåler måtte undersøke alle seksjoner
  • Plat arkivering avgifter: Innstilling av hjørner kan kreve at landmåleren skal arkivere med County Assessor, og betale ekstra for noen å tegne kartet
  • Land vagaries: Fjelltomt terreng og uregelmessig formet pakker er vanskeligere og dyrere å undersøke
  • fjernhet, land markører og vegetasjon: Hvis det går utfordrende å komme til nettstedet, kan undersøkelsen koste mer; ditto hvis landmåleren må rydde området for hindringer for en klar synsfelt, eller det finnes ingen eksisterende monumenter eller andre landemerker å veilede en landmåler