Slik planlegger du et selskaps jubileumsfest

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et firmas jubileum er den perfekte tiden for å feire bedriftens prestasjoner, enten du har vært i virksomhet i to år eller 32 år. Foruten å bringe et morsomt element til virksomheten din, gir et jubileumsfest en måte å informere alle om at bedriften din er blomstrende og opptatt av fremtiden. For å sikre maksimal suksess, må du planlegge festen minst flere måneder før datoen du har valgt for å holde arrangementet.

Utvikle mål

Finn ut hva du vil at festen skal oppnå. For eksempel kan du bruke jubileet til å la kundene vite at du er holde følge med et skiftende marked eller vis hvordan firmaet ditt er tilbud varierer fra konkurrenter. Merkedagen kan også brukes til tiltrekke seg potensielle kunder og generere salgsledninger eller til forbedre fellesskapets relasjoner. Eller, du bruker jubileumsfest til kunngjøre et spennende nytt produkt eller en tjeneste.

Se gjennom historikk

Se gjennom bedriftens historie å få ideer til feiringen. Se etter milepæler som produkt- og serviceutrulling gjennom årene. Samle bilder som viser hvordan bedriften din har vokst og utvidet seg. Se gjennom hvorfor du startet virksomheten og hvordan den har utviklet seg siden da. Denne informasjonen kan da brukes i reklamemateriell som fremhever bedriftens store milepæler og prestasjoner. Du kan integrere informasjonen i en lysbildeserie som bruker bildene til å spore selskapets historie. Lysbildeserien kan kjøre i bakgrunnen på festen din eller være en del av en mer strukturert presentasjon.

Lag et tema

Lag et tema til fest for bruk i invitasjoner, festdekorasjoner, mat og underholdning. Bruk temaet til å lage grafikk og kopiere for å hente oppmerksomhet på nettstedet ditt og i flygeblad eller andre reklamemateriell som annonserer festen. Temaer kan variere i henhold til jubileumsåret som feires. For eksempel kan du kaste et "Roaring" 20-parti for å feire et 20-års jubileum, eller bygge temaet rundt hva de store kultur-, nyhets- og industrihendelsene var for 20 år siden.

Lag gjestelisten

Bestem om du ønsker å kaste en ansatt-bare jubileumsfest eller en større begivenhet som kunder, potensielle kunder, leverandører og forretningsforbindelser er invitert til. Budsjettet ditt for festen spiller en rolle i hvor mange personer du inviterer og hvor stor feiringen kan være. Det kan hende du må sette ekstra penger til side hvis du ikke allerede har tatt med et jubileumsfest i markedsføringsbudsjettet. Send invitasjoner via postkort et par uker før festen er planlagt, slik at folk har tid til å planlegge å delta. Send påminnelsesmeldinger for å oppmuntre folk til å delta. Hvis arrangementet er åpent for allmennheten, legg ut detaljer om det på sosiale medier og nettsider for å minne og motivere folk til å delta.

Planlegg natten

Hvis du bestemmer deg for å holde fest på et sted utenfor, må du sikre datoen så langt i forveien som mulig. Noen populære arenaer krever å reservere et år eller flere på forhånd. Bestem hvilken mat som passer best med temaet ditt. Hvis du for eksempel har et vestlig tema, planlegger du å servere steker eller hamburgere til et hovedmåltid, eller bruk et utvalg av grill eller grillet hors-d'oeuvres hvis du bare skal servere forretter og drikkevarer. Bestem deg om du vil bruke lokalstedets cateringtjeneste eller en utendørs caterer. Leie underholdning som går med temaet ditt, for eksempel å ta inn et land og vestlig band for å gå med ditt vestlige tema fest. Lag en tidsplan for hendelser for kvelden som kan inkludere tid for nettverk, en sit-down middag og et program som inkluderer ansatt- eller kundetildelinger, taler og produkt- eller serviceoppslag.