Slik byder du en handymanjobb

Anonim

En håndverker kan gjøre en rekke reparasjoner rundt et hjem eller en bedrift, fra gulvinstallasjon og maling til å løse problemer med rørleggerarbeid og mer. Men når du tar en handyman stilling, er det flere viktige hensyn å huske på, spesielt når det gjelder prispoeng. Å by på en håndverker jobber ikke bare med hensyn til tid, men også av forsyninger, dyktighet og evne.

Bestem tiden det tar å fullføre jobben. De fleste handymen har en timepris som de tar betalt for de fleste arbeidsplasser. Imidlertid kan typen av prosjekt og personen som ansetter for jobben, gjøre en forskjell. Finn ut hvor lang tid det tar å fullføre prosjektet, ta hensyn til eventuelle turer til forsyninger, potensielle fallgruver under prosjektet og sett prispengene tilsvarende.

Vurder jobbenes omfang. Hvis jobben i spørsmålet er komplisert, må du justere budet ditt tilsvarende; Det samme gjelder når jobben er ganske tidkrevende, men enkel, og det handler bare om å følge en prosess.

Tillat for leveringshensyn i budet ditt. De fleste handymen-jobbene krever verktøy, som du sannsynligvis allerede har, samt forsyninger som trengs for å fullføre prosjektet. I de fleste tilfeller betaler personen som jobber for arbeidet for materialene til å gjøre jobben. Inkluder forsyningskostnader i budet ditt, når det gjelder bygging av forsyningskostnader, betalt til deg eller som en bestemmelse som må oppfylles før du er på stedet for å gjøre jobben.

Send budet ditt skriftlig. For å få det beste skuddet til å være det vinnende budet, gjør du omsettelig, avhengig av eventuelle innrømmelser som ansetteren kan være villig til å lage, for eksempel å gjøre omfanget av prosjektet mindre eller kutte visse aspekter for å ta mindre tid. Når du har sendt inn et skriftlig bud, er detaljene nede på papir og det gjør det enklere å forhandle hver enkelt gjenstand.

Ikke bli grådig. Det kan være fristende å prøve å få så mye du kan ut av en bestemt jobb, men navnet på spillet når det gjelder håndverksarbeid er gjentatt virksomhet. Det kan hende du må godta litt mindre for en innledende kontrakt, noe som vil resultere i at kunden blir lykkelig, som derfor kan ansette deg igjen for andre stillinger som de har tilgjengelig.