Slik får du betalt stubinformasjon

Innholdsfortegnelse:

Anonim

På slutten av hvert år forventer millioner av mennesker inntektsskatten. Enkelte individer mottar årlig lønnsopplysning i desember - ved utgangen av skatteåret, mens andre venter til januar eller den første uken i februar for å motta lønnsopplysningene. Noen ganger flytter individer til en ny bolig og mottar ikke sluttkontoinformasjon ved utgangen av året, dersom den sendes til en gammel adresse. I andre tilfeller går slutten av lønnsstammen bort i posten, enkeltpersoner flytter fra en arbeidsplass til en annen, arbeidsgivere kan gjøre feil i å generere rapporter, og personer som utfører nettbasert arbeid hjemme, kan ikke være kjent med å få tilgang til betalingsstubinformasjon.

Ring til ditt lokale arbeidsledighetskontor, som håndterer arbeidslønnsstubinformasjon, hvis du mangler betalingsstubinformasjon for arbeidsledighetstillegg du har mottatt i løpet av året. Hvis du ikke er i stand til å snakke med en representant over telefonen, eller hvis du blir lei av å forlate talemeldinger, går du direkte inn på ditt lokale arbeidskrafts kontor og skriver ned navnet og telefonnummeret til den representanten som hjelper deg.

Ring arbeidsgiverens leverandør eller leverandør. Dette er standardprosedyre hvis du ikke lenger jobber for denne arbeidsgiveren. Gi den økonomiske representanten navnet ditt og datoene du jobbet for arbeidsgiveren. Deretter kan du be om datoene du trenger dokumentasjon for betalingsstubinformasjon.

Ring militærfinansieringsavdelingen på din lokale militærinstallasjon, hvis du er medlem av de væpnede styrkene. Hvis du trenger mer personlig oppmerksomhet, kan du gå direkte inn i finansavdelingen for å snakke med en representant om å hente din lønnstubinformasjon.

Kontakt en leverandør for betalingskonto eller finansavdeling hvis du har utført 1099 eller kontraktsarbeid. Din arbeidsgiver vil være i stand til å gi deg betalingsstubinformasjon for datoene du oppgav tjenester. Etter hvert som regler varierer på ulike arbeidsplasser, kan du motta betalingsstubinformasjon samme dag, eller det kan sendes til deg på ditt nåværende adresse.

Sjekk din online kontoinformasjon hvis du jobber online. Hvis du ikke er kjent med den riktige ruten for å navigere på et nettsted for å hente din betalestubinformasjon, ring din arbeidsgiver eller send en epost for å be om informasjonen for datoer du angir.

Tips

  • Finn et trygt sted i hjemmet ditt for å holde lønnsstubber i en mappe eller konvolutt. Det er også viktig for selvstendig næringsdrivende - for eksempel de som utfører barnevakt, matlaging, nattklubbdans eller rengjøringstjenester - for å registrere inntektsinformasjon på en hovedbok.