Slik starter du en Photo Booth Business

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å starte en fotoboksvirksomhet kan være en god mulighet, og mange bedrifter har bygget vellykkede fotobutikker ved å tilby tjenester på bryllup og spesielle arrangementer. Og fordi de er en god kilde til underholdning, er det mange markedsføringsmuligheter.

Lag en forretningsplan. Opprette en forretningsplan for fotobutikken din vil gi deg en blå utskrift for å lykkes. Det vil hjelpe deg med å fokusere på viktige områder som å designe en markedsplan og operasjonsstrategier. Du kan finne gratis maler på bplans.com (se Ressurser nedenfor).

Definer målmarkedet og avgjøre hvem du skal tjene. Mange bedrifter finner suksess betjener selskaper og bryllupsmottakelser.

Få en bedriftslisens. Før du kan åpne dørene for fotobutikken, trenger du en lisens. Lisensiering gjøres vanligvis gjennom byen der bedriften din vil oppholde seg. Du må fylle ut en søknad ledsaget av et gebyr på rundt $ 100 eller mindre.

Handle for utstyr. Det kan være en av de viktigste komponentene å starte din venture med å handle for utstyr til fotobutikken. Selskapet photo-me.com tilbyr både brukte og nye foto booths (se Resources nedenfor).

Markedsfør din virksomhet. Med en ny bedrift er markedsføring en av dine viktigste investeringer. Etter at du har definert målmarkedet, kan du målrette mot de enkeltpersoner og bedrifter med direkte post, salgsbesøk og telefonsamtaler.

Tips

  • Markedsføringseksperter er enige om at ord-til-munn er et av de kraftigste markedsføringsverktøyene, så gi kunder rabatt for å henvise til ytterligere virksomhet.