Slik starter du en hjemme-basert hendelsesplanlegging

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ifølge de som er i bransjen, er en vellykket arrangementplanlegger mange ting - oppmerksomhet på detaljer, gode kommunikasjonsevner, kreativitet og kulde under press, for å nevne noen få. Det som ikke krever, er kommersielt kontorlokal. Du kan ikke være i stand til å utføre alle nødvendige plikter for jobben fra ditt eget hjem, men mye av en eventplanleggers arbeid er egnet til å være en del av en hjemmebasert virksomhet.

Flere oppgaver

Eventplanlegging dekker et bredt spekter av områder. Bestem hvilke funksjoner du kan utføre hjemme og planlegge plass og utstyrsbehov tilsvarende. Noen oppgaver som ofte er knyttet til hendelsesplanlegging som kan utføres hjemme, inkluderer:

  • Gjennomføring av forskning

  • Utforme hendelsesplanen

  • Finne hendelsesstedet

  • Arrangere maten, dekorasjonen og underholdningen

  • Forhandle med leverandørene for arrangementet

  • Sende invitasjoner

  • Gjør ordninger med lokale hoteller for å imøtekomme gjester

Grunnleggende behov

Dine kunder vil ikke bryr seg om at du opererer hjemmefra, men de forventer at du skal vis din kompetanse på feltet og ha en profesjonell operasjon. En grad i hendelsesplanlegging eller et relatert felt, som gjestfrihet eller turisme, kan bidra til å etablere troverdighet, men å bli en sertifisert spesialarrangementer profesjonell eller en sertifisert møteplanlegger kan kreve mindre tid og penger. Du må fortsatt bestå en eksamen i hvert enkelt tilfelle for å bevise din ekspertise. Vanligvis forkortet som CSEP- og CMP-sertifikater, søker noen kunder disse spesifikke betegnelsene når de gjør sine ansettelsesbeslutninger. Online kurs kan også lære deg det grunnleggende om hendelsesplanlegging slik at du vet hva du kan forvente når du henger ut din singel.

Tips

  • Candice Coppola, grunnlegger av jubileumsarrangementer, foreslår at potensielle arrangementsplanleggere får erfaring ved å jobbe for et eksisterende selskap først.

Ditt hjemmekontor

Ditt hjemmekontor trenger utstyret som er nødvendig for å kommunisere raskt og effektivt. Du trenger åpenbart en datamaskin og høyhastighets Internett-tilgang. Et telefonsystem med flere linjer kan håndtere telefonstrafikk. Du trenger en skriver, skanner og faksmaskin - eller en enkelt enhet som kan utføre alle tre operasjonene - for å administrere og formidle dokumenter. Selv om det ikke er et krav, kan det hende at bakgrunnsstøy er stengt med et dedikert kontor med en dør. Noen som regner med deg for å gjøre bryllupet akkurat som det hun har drømt om siden barndommen, vil nok ikke være trygg på at hun har din utelukkede oppmerksomhet hvis hun kan høre barna rope i bakgrunnen.

Å eie ditt eget utstyr kan spare penger i det lange løp hvis alternativet leier det til enhver anledning, så du trenger også lagringsplass, enten det er på stedet eller i en lagringsenhet. Du vil sikkert finne at du samler mye brukte utstyr som du utvikler virksomheten din, og vanlige kunder kan også be om at du håndterer deres markedsføringsutstyr mellom hendelser.

Markedsføring selv

Eventplanlegging innebærer et bredt spekter av aktiviteter. Du må bestemme om du skal fokusere på en bestemt nisje - som gjenforening, bar mitzvah eller corporate events - eller håndtere hvilke hendelser som kommer. Dette påvirker hvordan du målretter mot markedsføringsarbeidet ditt. Hvis du fokuserer på å planlegge barnas fester, for eksempel, får du navn og kontaktinformasjon til lokale skoler, aktivitetssenter og andre steder som foreldre samles, er viktig.

Du vil ikke ha en butikk for å trekke oppmerksomheten til forbipasserende, så Et nettsted er spesielt kritisk. Dette blir din virtuelle butikkfront. Det må formidle profesjonalitet og kompetanse. Legg inn nettadressen din på markedsføringsmaterialene dine, og sørg for at nettsiden gir mer informasjon om hva du gjør, samt hvordan du kontakter deg med flere spørsmål eller for å bestille dine tjenester.

Finansiering av virksomheten

Å starte en hjemmebasert begivenhetsplanlegging trenger ikke å koste mye penger - det er ikke nødvendig å betale for næringseiendom. Selv en hjemmebasert virksomhet har imidlertid oppstartskostnader. entreprenør anslår at en hjemmebasert begivenhetsplanlegging uten ansatte vil fortsatt trenge minst $ 8 000 for å åpne dørene sine. Hovedparten av dette går mot nødvendig utstyr, men du må også budsjett for kostnaden for forsikring, nødvendige lisenser, skatter og profesjonelle tjenester, for eksempel juridiske eller regnskapsgebyrer.

Ulempen med å jobbe hjemmefra er det Finansieringsalternativene dine kan være mer begrenset. Føderale byråer gir ikke stipendpenger for å starte en hjemmebasert virksomhet, men din lokale bank eller kredittforening kan være villig til å forlenge deg et forretningslån. Du må gi en forretningsplan som inneholder detaljer om hvordan du forventer at bedriften skal utføre, et utvalgsbudsjett og regnskap, og en detaljert beskrivelse av hva lånet skal brukes til.

Anbefalt