Hva er Hull Forsikring?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Skrogforsikring er båtforsikring som dekker skade på en båt, maskin og utstyr. Ifølge United Marine Underwriters er det nærmeste maritime tilsvarende til omfattende og kollisjon bilforsikring. Som andre produkter i forsikringsmarkedet varierer dekning og fradrag i henhold til selskap, så les og sammenlign forsikringsavtaler før du kjøper. Skrogforsikring er et begrep som noen ganger brukes til fly.

Dekning

Skrogpolitikk vil i de fleste tilfeller dekke alle skader som ikke er spesifikt utelukket av en policy. I sjeldne tilfeller vil forsikringsselskaper selge retningslinjer som dekker skade fra hendelser som heter. Hvis en policy er "all risiko", bør båtseieren eller agenten lese listen over utelukkelser for å avgjøre hva som ikke er dekket. Vanlige unntak inkluderer skade fra normal slitasje, insekter, zebra blåskjell og marine liv. Noen retningslinjer kan utelukke skader på maskiner, for eksempel motorer.

Brunt vann mot blått vann

Skrogpolitikken er ofte preget av om de dekker hendelser i brunt vann eller blått vann. Brown Water Policy refererer til "skrog og ansvar dekning for tugbåter, lektere og andre typer kommersielle fartøyer og bedrifter som opererer primært på eller nær innsjø og kyst vannveier," ifølge Marine Insurance House. Blått vann betegner havgående skip og større fartøy som brukes i internasjonal frakt eller handel. I tillegg til politikken for blått vann og brannvann vil noen marinepolitikker ha navigasjonsklausuler som fastsetter hvor en båtinnehaver kan ta det forsikrede fartøyet.

Skrog og last

Skrogforsikring gjelder vanligvis ikke for last. Dekningen for frakt, hvor det er aktuelt, selges vanligvis som en egen policy.

Egenandeler andeler~~POS=HEADCOMP

Fradragsregler varierer mellom forsikringspolicyer og verdien av båten som er forsikret. Noen firmaer bruker faste fradrag, for eksempel $ 1000 per hendelse. Andre basiskostnader i prosent av båtens verdi. Det kan være separate fradrag for å dekke skade på tilhenger eller båtens elektronikk. Hvis et skip er skadet i en navngitt storm, som en orkan, kan fradragsberettiget stige til en høyere prosentandel av et skips verdi i forhold til standard-fradragsberettiget.

Industristatistikk

Ifølge den marine øvelsesgruppen for gjenforsikringsselskapet Marsh har skrogforsikring vært svært urentabel de siste årene. Ifølge en rapport fra 2008: "Skipsforsikringsmarkedet har vært unntaket til andre marine virksomheter ved å konsekvent produsere et underskuddstap for den foregående tiårsperioden - med garantier som har en gjennomsnittlig kostnadsandel på 30 prosent, har ingen tegningsår vært lønnsomt siden 1996. " Rapporten bemerker at disse tapene ikke har stoppet nye aktører i markedet.