Slik Årliggjør Utgifter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bedrifter og enkeltpersoner har ofte utgifter som er nødvendige for å opprettholde normal drift eller en grunnleggende levestandard. Budsjetter representerer et verktøy som bedrifter og enkeltpersoner kan bruke til å anslå utgifter for kommende måneder og år. I mange tilfeller kan bedrifter og enkeltpersoner begynne å estimere månedlige utgifter og deretter årliggjøre dem for de neste 12 månedene. Denne prosessen gir en enkel metode for estimering av utgifter, forutsatt at alle andre gjenstander forblir like, for eksempel ingen store uventede utgifter.

Skriv ned hver enkelt utgift. Disse bør omfatte alle elementer som er nødvendige for å opprettholde operasjoner eller levestandarden i en måned. Leie, verktøy og forsikringskostnader er blant de vanligste utgiftene.

Fest et dollarbeløp til hver utgift. Kostnaden bør være standard eller gjennomsnittlig månedlig betaling du forventer å betale for et element.

Multipliser hver kostnadspost med 12. Dette tar den månedlige utgiften og oversetter den til den totale kostnaden betalt for varen per år.

Legg til alle årlige kostnader for hver utgift. Summen representerer de årlige kostnadene for å drive virksomhet eller opprettholde en bestemt levestandard.

Tips

  • Å legge til et lite beløp til den totale årlige kostnaden kan bidra til å regne med uventede kostnader. For eksempel kan ytterligere 10 prosent tillate uplanlagte utgifter en virksomhet eller enkeltperson kan oppleve.