Slik lager du Office Space Look Fun Yet Professional

Anonim

Å legge til en morsom innredning i kontorlokalet kan gjøre jobben din morsommere og hjelpe deg til å føle deg komfortabel i miljøet der du vil tilbringe mye av tiden din. Du må imidlertid være forsiktig med å opprettholde et profesjonelt utseende samtidig. Balanse morsom og profesjonell innredning for å skape et kontormiljø som viser din personlighet, og viser også dine kolleger og klienter at du er profesjonell.

Snakk med din veileder og spør hva du kan og ikke kan gjøre når du pynter kontorlokalet. Din arbeidsgiver kan ha spesifikke retningslinjer for hva som anses hensiktsmessig.

Velg et tema som viser personligheten din, og en som relaterer til arbeidet ditt. Hvis du for eksempel er sports reporter, kan du dekorere kontorplassen din med sportsminder og bilder, mens en arkitekt kan vise frem bilder av hans favorittdesign.

Ta med noen personlige elementer blant innredningen din - for eksempel bilder av familie og venner. Hold det riktig, skjønt. Velg bilder som viser deg liker å ha det gøy, men også at du er profesjonell.

Legg litt farge på kontorplassen din for å oppleve det. For å holde det profesjonelt, begrense deg til to eller tre farger, og unngå levende farger som neoner. Opt for pastellfarger i fotorammer, plakater og desktop dekorasjoner.

Hold det enkelt. Unngå å dekke hele veggen eller skrivebordet med innredning. Velg noen ting å fokusere på. Hold det pent og organisert, og unngå å legge rot. Innredningen din skal gjøre kontorlokalet ser hyggelig ut, men det bør ikke være distraherende for deg eller dine kolleger.