Ting å selge på Klesvask Mat

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En type virksomhet som lett vekker opp og nedturer i økonomien, er et vaskeri. Om dollaren stiger eller faller, må folk fortsatt rense klærne sine. Vaskeri eiere kan øke sin inntjening fra myntstyrte vaskemaskiner og tørkemaskiner ved å selge varer som kunder vil kjøpe.

Vaskemiddel

For mange er prosessen med å samle sine klesvask og transportere den til vaskeriet, slik at de glemmer grunnleggende nødvendigheter de trenger for dette arbeidet. Hvis noen kommer til vasken uten vaskemiddel, er de mer sannsynlig å kjøpe det du har å tilby enn å gjøre en annen tur for å finne en forhandler med en mer konkurransedyktig pris. Andre vil gjerne kjøpe vaskemiddelet ditt i stedet for å ta med en tung beholder hjemmefra. Din investering i en såpevending, uansett om du leier eller kjøper, vil lønne seg godt. Husk å inkludere elementer som tøymykner samt et utvalg av såper.

snacks

I mellom å laste klærne inn i vaskemaskinen, overføre dem til tørketrommelen og legge dem sammen, har kundene lang kjedsomhet. Gi dem noe å spise og drikke, enten med salgsautomater eller en snackteller, slik at de kan fylle tiden ved å fylle magen. Gi en rekke valg som passer til smaker av ulike aldersgrupper, siden mange av kundene dine kommer med sine barn. Velg elementer som passer til kunden din, og ta hensyn til om kundene foretrekker den gammeldags typen sukkerholdige eller stekte snacks, eller om de representerer en demografisk som foretrekker sunnere matvarer.

Underholdning

Gi kundene noe å gjøre. Mange mennesker vil gjerne betale for muligheten til å engasjere seg i aktiviteter mer interessant enn å se hva som skjer på TV eller lese av gamle magasiner. Tenk på å tilby Wi-Fi-tilgang med en liten avgift, eller et lite utvalg av myntdrevne videospill.

Klesvask vesker

Noen av dine klienter kan komme med skitne klær i plastposer som rives. Gi dem en måte å transportere klær etter rengjøring ved å selge vesker. Du kan ha poser trykt med navn og adresse på virksomheten din for å servere en påminnelse om det beste stedet å gå til på klesvask dagen.

Anbefalt