Hvor mye koster det å bruke Billboard Advertising?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Med kostnader som vanligvis er så høyt som $ 2500 for en enkelt plassering, er billettannonser en kostbar investering for annonsører. Men ettersom forbrukerne finner flere måter å unngå andre typer tradisjonell reklame som fjernsyn og radio, blir annonsører på reklamebordannonser, noe som er vanskelig å unngå. I sin desember 2010-artikkel "Brighter Summer for Outdoor Advertising" indikerte Media Life Magazine-forfatteren Toni Fitzgerald at amerikanske selskaper brukte 1,44 milliarder dollar på billboards og andre utendørs reklame i løpet av 3. kvartal alene i 2010.

Grunnleggende om Billboard

Billboard annonsering er en del av støttemedia klassen kjent som utendørs reklame. Billboards er typisk store tegn langs motorveier eller store veier i storbyområder. De blir vanligvis brukt til å kunngjøre at en bedrift kommer til reisende på motorveien eller for å oversvømme en travel by eller storby for å nå et stort antall personer flere ganger for å styrke en melding.

Billboard Kostnader

Kostnadene for reklametavler varierer sterkt basert på økonomien i området der annonsene dine er plassert, plasseringen av reklametavler og den potensielle, daglige estimerte trafikken (antall eksponeringer). Typisk plassering varierer fra $ 700 til $ 2500 per måned, ifølge Gaebler.com. Billboards selges sjelden i singulære pakker i et storbyområde, skjønt; Du kjøper ofte skilt som en pakke. Kjøpe plass på 10 billboards i en måned, i den høye enden, kan koste opptil $ 25 000 per måned. Selv om dette høres dyrt, kan et billboard i Chicago eller New York potensielt få hundrevis av tusenvis av daglige visninger basert på antall personer som går av dem i løpet av en dag. I tillegg har kostnadene gått ned siden teknologien har utviklet datamaskingenerert vinylplater for sign-creation mot håndmaling som var typisk for mange år siden.

fordeler

Billboard annonsering tilbyr noen store fordeler som skiller det fra andre former for annonsering. Gjentatte eksponeringsmuligheter er signifikante. Noen som kommer inn i sentrum hver dag for jobb, kan se meldingen din daglig. Selv om den totale kostnaden ser høy ut, er effektiviteten til billboardannonser svært lav i forhold til kostnad per eksponering i forhold til andre medier. Du kan velge reklameplakater som ligger nær din demografiske målgruppe. Dessuten kommer reklametavler vanligvis ikke ned om natten, så meldingen din har virtuell eksponering døgnet rundt.

ulempene

Billboards utgjør noen begrensninger som kan komme i veien for virksomheten din, og finne god verdi basert på kostnadene. Én grense er manglende evne til å målrette mot et publikum annet enn å vite hvilken type mennesker som kjører gjennom et bestemt område. Noen ganger kan du målrette mot bestemte typer arbeidstakere som skriver inn et område. Det er imidlertid vanskelig å definere et mer spesifikt publikum. Kreative begrensninger eksisterer også. Billboards må ha sterk visuell appell, da du ikke har mye tid til å treffe forbipasserende med mange ord.