Hvordan lære å være gullsmed

Anonim

Gullsmeden begynner sin karriere å lære grunnleggende metall smith teknikker som brukes til å lage og reparere smykker. I Europa er det en lang historie om lærlingskap som en måte å lære ferdigheter og prosesser som en gullsmed bruker. I USA, er smykker making programmer og kunst grader ofte kombinert med lærling for å få gullsmed ferdigheter. Selv om det ikke er noen endelig vei til å bli gullsmed i USA, kan du følge visse trinn for å få de ferdighetene som trengs for å starte karrieren din.

Melde deg på en smykker klasse og lære ferdighetene til en metalsmith. Gull er ikke vanligvis det første metallet en gullsmed lærer å lage. Lære å lage smykker og kunststykker som bruker alle typer metall, hjelper til med å smede smedens ferdighetssett. Begynn tidlig med smykker kurs i videregående eller høyskole. En klasse som introduserer deg til verktøyene og de grunnleggende oppgavene som en smykker designer bruker, er et godt sted å begynne.

Fullfør en høyskole grad i smykker kunst. En bachelorgrad i smykker gjør at du kan lære å lage med alle metaller, inkludert gull. Kunstgrader oppfordrer til utvikling av en kunstnerisk stil, og studentene begynner å lære å "vise" sitt arbeid til offentligheten og i noen tilfeller kan få lov til å selge sitt arbeid gjennom kampus kunstsalg.

Lær om gull og dets historie. Stu på egen hånd eller ta kurs på gull. Å vite alt du kan om gull kan informere dine smykker design, teknikker og typen gull du velger å bruke. Sjekk biblioteket for bøker om gull og dets historie. En generell metaller kurs som inneholder temaet gull bør også gi verdifull informasjon.

Hent sertifisering fra Jewellers of America, JA. Denne organisasjonen tilbyr en rekke profesjonelle sertifiseringer som identifiserer en gullsmed som har et bestemt nivå av ferdigheter og evne til å lage og reparere smykker. Å skaffe en eller flere JA-sertifiseringer kan utvikle gullsmedens evner og tyde på at han er dedikert og trent til å forfølge en karriere som gullsmed.

Lærling med gullsmed. Lærling gir deg mulighet til å jobbe under direkte tilsyn med en erfaren gullsmed og lære avanserte smykker som gjør ferdigheter. For å finne en gullsmed, søk online, ta kontakt med en lokal høyskole kunstavdeling eller smykker lage skolen og snakke med nåværende og tidligere smykker instruktører. Du må kanskje utvikle et forhold til gullsmeden før han vil godta en lærlingskap.